DEVREN SATILIK 11 YILLIK İŞLETME LOKANTA RESTORAN

DEVREN SATILIK 11 YILLIK İŞLETME LOKANTA RESTORAN

Marmara » İstanbul » İçerenköy
33.000₺
  • 33.000₺
    Marmara » İstanbul » İçerenköy
DEVREN SATILIK 11 YILLIK İŞLETME LOKANTA RESTORAN
 
DEVREN SATILIK 11 YILLIK İŞLETME LOKANTA RESTORAN DEVREN SATILIK 11 YILLIK İŞLETME LOKANTA RESTORAN DEVREN SATILIK 11 YILLIK İŞLETME LOKANTA RESTORAN DEVREN SATILIK 11 YILLIK İŞLETME LOKANTA RESTORAN DEVREN SATILIK 11 YILLIK İŞLETME LOKANTA RESTORAN DEVREN SATILIK 11 YILLIK İŞLETME LOKANTA RESTORAN
İşletmemiz 11 yıllık uzun bir zamadır hizmet vermektedir. Açıldığı ilk günden beri değişmeyen tek sabit telefon siparis hattına sahiptir. Yüksek ciro belirli sabit müşteri potansiyeli vardır. Restronda fırın döner ocağı kebap ocağı 12 gözlü benvari 6 gözlü ocak salon ısıtma sistemi mevcuttur. Hepside doğalgaz sistemine bağlı çalışmaktadır. Ekstra olarak lahmacun açma makinası 2 adet sogan biber çekme makinesi 2 adet sipariş motoru (marka: honda) 1 adet kebap dolabı 1 adet özel çelik kasa bulunmaktadır. Aksesuar olarak büyük akvaryum ve büyük gemi maketi zevke dayalı yapılmıştır. Mekan içi 28 müşteri kapasitesine sahiptir. Yazın kullanışlı iki bölüm Çardak mevcuttur. Mekan konum olarak işlek cadde üzerinde yer almaktadır. Herhangi bir tadilat vs. Gereksinim bulunmadan anahtar teslime hazırdır. Alıcısına şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yazdığım rakamda pazarlık payı vardır Adres olarak : istanbul atasehir yenicamlica Mahallesindedir.
  • #3660408
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.