DEVREN OPTİK İÇİN UYGUN İŞYERİ - DÜNYA GÖZ HASTANESİ İNŞAATI YANINDA !!!

DEVREN OPTİK İÇİN UYGUN İŞYERİ - DÜNYA GÖZ HASTANESİ İNŞAATI YANINDA !!!

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Osmangazi
DEVREN OPTİK İÇİN UYGUN İŞYERİ - DÜNYA GÖZ HASTANESİ İNŞAATI YANINDA !!!
 
DEVREN OPTİK İÇİN UYGUN İŞYERİ - DÜNYA GÖZ HASTANESİ İNŞAATI YANINDA !!! DEVREN OPTİK İÇİN UYGUN İŞYERİ - DÜNYA GÖZ HASTANESİ İNŞAATI YANINDA !!! DEVREN OPTİK İÇİN UYGUN İŞYERİ - DÜNYA GÖZ HASTANESİ İNŞAATI YANINDA !!! DEVREN OPTİK İÇİN UYGUN İŞYERİ - DÜNYA GÖZ HASTANESİ İNŞAATI YANINDA !!!
(İşyeri Dünya Göz Hastanesi inşaatının bir yanının bitişiğinde yani yürüme mesafesindedir. Yaz sonunda hastanenin açılması planlanmaktadır.) Bursa Kükürtlü de optik için uygun işyeri acilen devren satılıktır. 1 yaşındaki binada alt kat 350 m2, üst kat giriş katı 250 m2 dir. Alt katın havalandırma cihazı ve tesisatı, klima tesisatı ve klimaları, aydınlatma tesisatı vb. hazırdır. Üst katın yine aydınlatma, ısıtma tesisatı, alarm sistemi, 2 adet kombisi, salon tipi kliması, teşhir standları, müşteri koltuk, masaları ve mimarların elinden çok özel ve lux dekorasyonu mevcuttur. Bursa manzaralı terası mevcuttur.
  • #2955181
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.