DEVREN LİSANSLI KURUMSAL FATURA ÖDEME NOKTASI

DEVREN LİSANSLI KURUMSAL FATURA ÖDEME NOKTASI

Karadeniz » Kastamonu » Kastamonu
27.500₺
  • 27.500₺
    Karadeniz » Kastamonu » Kastamonu
DEVREN LİSANSLI KURUMSAL FATURA ÖDEME NOKTASI
 
DEVREN LİSANSLI KURUMSAL FATURA ÖDEME NOKTASI DEVREN LİSANSLI KURUMSAL FATURA ÖDEME NOKTASI DEVREN LİSANSLI KURUMSAL FATURA ÖDEME NOKTASI
İşletmemiz BDDK LİSANSLI'dır. Yani her işlemi YETKİLİ VE RESMİDİR. Ödenemeyen fatura yoktur. Tüm Türkiye'deki faturalar ödenebilmektedir. Faal durumdadır. Başka şehire taşınılacağından devredilecektir. Yıllardır hizmet verilen bir noktadır. Oturmuş hazır müşterisi olan noktadadır. İşyeri içinde hiç bir masraf gerektirmemektedir. Fatura ödemeleri haricinde burada bankası olmayan HSBC, Citybank , Tekstilbank vb gibi bankalara kredi kartına eft, hesaba ve ibana eft ve havale işlemleri yapılmaktadır. Sigortacılık işlemleri, uçak ve otobüs bileti satışlarıda yapılabilmektedir. Sizlere müşterileri hazır oturmuş kupon bir yerde ve işyeri içinde hiç bir masraf gerektirmeyen noktadır. Herşeyi hazır iş kurmak isteyenlere devir edilecektir. İşletmemizin işlem adetleri iyidir, bir aileyi çok güzel geçindirecek bir gelir elde etmektedir. Memnun kalmadınız devredin her zaman mümkün, hatta taşımanız bile mümkün başka bir yere. (Yani paranız hiçbir zaman batmıyor, bu önemli bir ayrıcalıktır. Cafe vs gibi dekorasyona falan gitmiyor paranız) Soğukta sıcakta para kazanma derdiniz olmasın, müşteriniz ayağınıza gelsin. Mal geldi mal gitti derdi yok, kimseye bağlı değilsiniz !.. Kendi işinizin patronu olun ve bunu yaparkende para kazanın. Risk almayın, müşteri otursun diye beklemeyin. Bilgisayarınızı açın (İsterseniz Pazar'da. dahil 7/24 işlem yapabilirsiniz) faturanızı alın iş basit kazancı temiz ve güzel. Ayrıca yeni kanun ile ( Kanun No. 6493 ) Artık korsan (yani banka anlaşmasız (Lisanssız) firmalar kalmayacak. Artık bu işi izinsiz yapanlarada hapis cezası vardır.Tercihiniz doğru yapın. Fatura Vizyon Şuan BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurmu) izni ile LİSANS ALAN ve FAALİYETTE OLAN TEK FİRMADIR. Ciddi alıcılara yapılan fatura ve diğer ödemelere ilişkin belgeleriyle birlikte gösterilecektir. Herşey açık ve nettir. Not: Merkezde sadece Kargaz faturasını tahsil edebilen tek noktadır. NoT: İşi bilmeyenler için bir kaç gün yardım edilecek ve iş öğretilecektir.(Zaten Fatura Vizyon Merkez Teknik Ekip vs Her Zaman Hizmetinizde) İşkurmak ve kendi işini yapmak isteyenler için kaçırılmıyacak fırsattır. NoT: Bu işi yapabilmeniz için ana merkez firmamıza teminat mektubu alabilmek için 60 bin TL değerinde bir gayrimenkulü yada (25 bin TL nakit tutarı-vadeli, döviz altın olabilir bankada) İPOTEK göstermeniz gerekmektedir. Sadece ciddi olan arakadaşlar Lütfen önce araştırın bu şekilde bir işletmenin kurulum maliyetini sonra arayın görüşelim.
  • #4033091
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.