DEVREN ISICAM ÜRETİM FABRİKASI

DEVREN ISICAM ÜRETİM FABRİKASI

Ege » İzmir » Büyükçiğli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Büyükçiğli
DEVREN ISICAM ÜRETİM FABRİKASI
 
DEVREN ISICAM ÜRETİM FABRİKASI DEVREN ISICAM ÜRETİM FABRİKASI DEVREN ISICAM ÜRETİM FABRİKASI DEVREN ISICAM ÜRETİM FABRİKASI DEVREN ISICAM ÜRETİM FABRİKASI DEVREN ISICAM ÜRETİM FABRİKASI
Atölyemiz rahat kullanım alanı ile yaklaşık 400 m2dir. 100 m2 batar ve 3 adet ofis odası mevcuttur. dükkan 4, 5 metre yüksek tavanlı girişi yüksek giriş kamyon sıfır yanaşıp direkt dükkan içinde bulunum mal indirip bindirmesi rahatlıkla sağlanır. çiğlide yeni kurulan hastane kenarında olup başka işler içinde elverişli bir dükkandır. İKİ ORTAK ANLAŞMAZLIĞINDAN SATILMAKTADIR İŞ PONTANSİYELİ İLE ALAKALI BİR DURUM DEĞİLDİR. BIRAKILICAK EKİPMANLAR ; - CCM Makine / Eskişehir. 2013 üretim 1700 lik full otomatik cam yıkama - CCM Makine / Eskişehir 2013 üretim havalı kırımlı yatar kalkar kesim masası - Çıta kesim masası ve tezgahı manuel kesim - Isıcam üretim malzemeleri ekipmanlar, 4 mm 6 mm dc , dekoratif çeşit camlar , reflekte buzlu cam stok her zaman mevcut ve bırakılcaktır. Yaklaşık 10 senedir camcı ve plastik doğramacı olan dükkanın yerini müşteriler tarafından bilinmektedir. Alıcaksın ve çalıştırıcaksın.
  • #4026960
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.