DENİZLİDE 2 YAŞINDA KURTZAAR 400 TL

DENİZLİDE 2 YAŞINDA KURTZAAR 400 TL

Ege » Denizli » Çal
400₺
  • 400₺
    Ege » Denizli » Çal
DENİZLİDE 2 YAŞINDA KURTZAAR 400 TL
 
DENİZLİDE 2 YAŞINDA KURTZAAR 400 TL DENİZLİDE 2 YAŞINDA KURTZAAR 400 TL DENİZLİDE 2 YAŞINDA KURTZAAR 400 TL DENİZLİDE 2 YAŞINDA KURTZAAR 400 TL
Adı ; AYBEN Yaşı ; 2 Fiyatı ; 400 TL Cinsi ; KURTZAAR Cinsiyeti ; DİŞİ Egitimi ; FERMA APORT TUVALET TEMEL İTAAT Aşıları ; PARAZİT KUDUZ AŞILARI TAM. Kusurları Kötü alışkanlıkları (uluma, itaatzislik, eğitim v.s) ; HİÇ BİR KÖTÜ ALIŞLANLIĞI YOK Yaşadığı alan ( Bağlı, Kafeste, Serbest, Evde v.s); BAHÇEDE BAĞLI Avcılık Durumu ; SÜPER FERMA APORT VAR. KEKLİK TAVŞAN ÇULLUK İYİ BİLİYOR. Satış nedeniniz ; FARKLI CİNS KÖPEK BESLEYECEĞİM. Bulundugu şehir ; DENİZLİ ÇAL AKKENT Sahibinin iletişim bilgileri; şimdiye kadar 1 kere çiftleşmiştir kızanı haziran içinde olacaktır. enik fiyatından ucuz veriyorum ögremiş köpeği biz tüccar değil avcıyız. gelip alabilecek kişiler yazsın gönderme imkanı yok.
  • #3426826
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.