DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN)

DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN)

Ege » İzmir » Karşıyaka
1₺
  • 1₺
    Ege » İzmir » Karşıyaka
DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN)
 
DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN) DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN) DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN) DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN) DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN) DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN)
DENİZ MOTORLARI ARIZA TESPİT CİHAZI (MARIN) TEXA'nın DENİZ ARAÇLARI arıza tepit cihazları araştırma ve geliştirme bölümde, dünya çapında müşteri ihtiyaçlarını düşünerek, Avrupa'dan Asya'ya ve Amerika'ya uzanan, arıza teşhisini yapabilecek, pek çok marka ve modeli kapsayan rakipsiz bir ürün oluşturmuştur. TEXA'nın geliştirdiği IDC4 MARINE programı, deniz araçlarında kullanılan deniz motorlarının ve diğer konrol ünitelerinin arıza teşhisi için kullanılır. TEXA'nın yazılım programı standart Windows tabanlı bir bilgisayarda da çalışabilir.IDC4 MARINE yazılımı, işini doğru, verimli ve titiz yapan, teknolojiyi takip eden ve yeni gelişmeleri öğrenmek isteyen kullanıcılar için hem işlevsel özellikleri hem de içerdiği bilgi kaynakları konusunda sürekli geliştirilmektedir.TEXA, marin arıza teşhis fonksiyonunu, bilgi içeriğini, teknik bültenleri, elektrik devre şemalarını, sistem ve eleman bilgilerini sürekli genişletmekte ve güncellemektedir. Açılış menüsünden deniz aracı marka ve modeli seçilir. Marin motor seçeneklerinden test etmek istediğini uygun motor tipi belirlenir. IDC4 MARINE, motor kontrol ünitesiyle haberleşerek, kontrol ünitesinde kayıtlı arızaları listeler. Bu arızaları isterseniz bilgisayara kaydedebilir ve sonrasında kontrol ünitesi hafızasından silebilirsiniz. Parametreler menüsünden gerçek zamanlı sensör verilerini görebilir, bunları analiz ederek arıza teşhisini kolaylaştırabilirsiniz.Ayrıca mevcut testleri yaparak sorunu daha detaylı gözlemleyebilirsiniz. Programın bir özelliği de içerdiği geniş teknik bilgidir. Çalışılan motorla ilgili interaktif devre şemaları, eleman bilgi föyleri, çizim ve videolar, teknik bültenler, arıza teşhisinde size çok yardımcı olacak kaynaklar mevcuttur. NAVIGATOR TXM, özellikle içten/dıştan takma deniz motorlarının ve jet-ski'lerin ileri arıza teşhis fonsiyonlarını yapabilmesi için tasarlanmış, arıza okuma ve silme, sensör canlı parametrelerini ve sistem durumları okuyabilme, eleman aktivasyonu, ayar ve konfigürason yapabilme, gibi pek çok işlemi yapabilmesi yanında, uzun ömürlü ve güvenilir bir arıza teşhis cihazıdır.Deniz şartlarına dayanıklı gövdesi, Bluetooth telsiz teknolojisi sayesinde, tekne marinada veya seferdeyken motor arıza teşhisi yapabilmeniz mümkündür. Cihaz motor bölümünde takılıyken, seyir kamarasından, cihaza bilgisayar yardımıyla Bluetooth üzerinden bağlanıp motor seyir testi yapabilmeniz hayatınızı kolaylaştıracaltır.
  • #4005294
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.