DEMETEVLERDE DEVREN ECZANE

DEMETEVLERDE DEVREN ECZANE

İç Anadolu » Ankara » Demetevler
15.000₺
  • 15.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Demetevler
DEMETEVLERDE DEVREN ECZANE
 
DEMETEVLERDE DEVREN ECZANE DEMETEVLERDE DEVREN ECZANE DEMETEVLERDE DEVREN ECZANE DEMETEVLERDE DEVREN ECZANE DEMETEVLERDE DEVREN ECZANE
Eczaneyi 8 ay önce açtık. Eczane nin kapısı ile (6 Doktorlu) Elife-Mehmet Kahraman Sağlık ocağının kapısı karşılıklıdır arası 10 adım mesafededir. Şuan atama çıktığı için acilen devredeceğiz. Çevrede 3 eczane daha vardır. En yakın konumda olan iki eczaneden biridir. Eczanenin içine epey masraf yapıldı. Sadece 8 ay kullanılmış : ( No-frost buzdolabı + Su sebili + Yazarkasa + E-tabelası + Karekod okuyucu + Eczane tabelası + Nöbetçi levhası + Park edilmez levhası + Çekyat + 2 kişilik 2 tane bekleme koltuğu + Tek kişilik 2 adet bekleme koltuğu + 1 adet patron koltuğu + 10 adet modüler camlı ahşap eczane dolabı + patron masası + komidin + Camlı banko + Hassas eczane terazisi + Şifreli elektronik kasa + Alarm + Eczane araç gereçleri vs...) Bütün yukarıda saydığım eşyalar sadece 8 ay kullanılmıştır.
  • #2616472
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.