DAİRE KARSILIGI ASMA TAVAN İŞLERINIZ YAPILIR.

DAİRE KARSILIGI ASMA TAVAN İŞLERINIZ YAPILIR.

İç Anadolu » Ankara » Altındağ
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Altındağ
DAİRE KARSILIGI ASMA TAVAN İŞLERINIZ YAPILIR.
 
DAİRE KARSILIGI ASMA TAVAN İŞLERINIZ YAPILIR. DAİRE KARSILIGI ASMA TAVAN İŞLERINIZ YAPILIR. DAİRE KARSILIGI ASMA TAVAN İŞLERINIZ YAPILIR. DAİRE KARSILIGI ASMA TAVAN İŞLERINIZ YAPILIR. DAİRE KARSILIGI ASMA TAVAN İŞLERINIZ YAPILIR. DAİRE KARSILIGI ASMA TAVAN İŞLERINIZ YAPILIR.
Daire karsılıgı asma tavan, Alüminyum havalandırma menfezi ve paslanmaz Korkuluk işleriniz yapılır Firmamız İnşat sektörü içinde önemli yer tutan iç mekan asma tavan malzemeleri;dış cephe ısı yalıtım(mantolama) sistemleri satış ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. 7 yıllık deneyimli kadrosu ile iç ve dış pazarda güven ve kalite anlayışını ilke edinerek sektör içinde tercih edilir konuma gelmiştir...Yurt içi ve Yurt dışı santıyelerınızde uzman ekıplerımızle hizmetınızdeyız. Faliyet Konularımız, Modüler Vinil Kaplı Alçı Asma Tavan/Akustik Alçı Asma Tavan Alçıpan / Taşyünü /Alüminyum / Metal Asma Tavan Yükseltilmiş Döşeme/PVC Zemin Kaplamaları/Laminant Parke Alçıpan Kontrol Kapağı/Alüminyum Banyo-Wc havalandırma menfezi İzocam/Taşyünü/Kayayünü/Foamboard/ Yutong Duvar Mevcut şantıyelerınızde asma tavan sistemleri , mantolama , alm menfez ve müdahele kapakları, alçıpan işlerinizde birlıkte çalışmak ısterız. Saygılarımla AYTAŞ YAPI SİSTEMLERİ ALM. METAL TAVAN PVC İNŞAAT TAH.T LTD.ŞTİ ETİMESGUT V.D. Kazım Karabekir Cad. Örnek Han 27/65 İSKİTLER/ANKARA/TÜRKİYE 06060 Tel: Faks : www.aytasyapisistemleri.com Metin AYTAŞ Cep: E catalog : www.aytasmetaltavan.com/digital/ E-mail (1) :metin@aytasmetaltavan.com. E-mail (2) :metinaytas@hotmail.com Web: www.aytasmetaltavan.com
  • #3365790
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.