Çubukta patates-Bardakta Mısır-Hotdog Standlarında Kampanya-chipsfunny-bypatato

Çubukta patates-Bardakta Mısır-Hotdog Standlarında Kampanya-chipsfunny-bypatato

Ege » İzmir » Konak
990₺
  • 990₺
    Ege » İzmir » Konak
Çubukta patates-Bardakta Mısır-Hotdog Standlarında Kampanya-chipsfunny-bypatato
 
Çubukta patates-Bardakta Mısır-Hotdog Standlarında Kampanya-chipsfunny-bypatato Çubukta patates-Bardakta Mısır-Hotdog Standlarında Kampanya-chipsfunny-bypatato Çubukta patates-Bardakta Mısır-Hotdog Standlarında Kampanya-chipsfunny-bypatato Çubukta patates-Bardakta Mısır-Hotdog Standlarında Kampanya-chipsfunny-bypatato Çubukta patates-Bardakta Mısır-Hotdog Standlarında Kampanya-chipsfunny-bypatato Çubukta patates-Bardakta Mısır-Hotdog Standlarında Kampanya-chipsfunny-bypatato
DÜNYADA HİÇ KİMSE HİÇ BİR ŞEYİ DAHA KÖTÜ YAPMADAN DAHA UCUZA SATAMAZ BİR MALIN SADECE FİYATINA BAKMAK BAZI HİLELERİ PEŞİNEN KABUL ETMEKTİR SİZE GÜVENLİ TİCARETİ ÖNERİYORUZ, SÖYLEDİĞİMİZ SÖZÜN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ SÖYLEDİĞİMİZ NEYSE O ' DUR NE BİR EKSİK! NE BİR FAZLA! BİZE DÜŞEN SİZLERE EKSTRA BOL KAZANÇ SAĞLAMAK, SİZE DÜŞEN İSE, CHİPS FUNNY VEYA BY PATATO MARKASINA SAHİP OLMAK TARİH HAYAL EDENLERİ DEĞİL GERÇEKLEŞTİRENLERİ ÖDÜLLENDİRİR BİZ HAYAL ETTİK BAŞARDIK, TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ TARAFINDAN TESCİLLİ CHİPS FUNNY VE BY PATATO MARKALARIMIZI EN ÜST SEVİYEYE TAŞIDIK SIRA SİZDE HAYAL EDİN , AMA HAYAL ETMEKLE KALMAYIP BİRDE ADIM ATIN Kİ BAŞARINIZ TESCİLLENSİN ÇÜNKÜ BİZCE ARTIK, BAŞKALARINA KAZANDIRMAKTAN SIKILDINIZ ARTIK KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLMA ZAMANI DA GELDİ. CHİPS FUNNY VE BY PATATO MARKALARIMIZ TESCİLLİDİR 7/24 telefonlarınıza cevap vermek için hizmetinizdeyiz Ayrıca skype videolu görüntülü destek vererek hem stantları daha yakından görme hem de bizleri canlı canlı tanıma imkanınada sahip olabiliyorsunuz Skype video görüntü uygulaması bilgisayarınızda var ise Sadece kişi ekle yerine chipsfunny yazıp eklemeniz yeterli olacaktır Skype = chipsfunny www.chipsfunny.com.tr info@ch ipsfunny.com.tr 990 tl den başlayan ücretler ile Kendi işinize sahip olun Franchise bedeli almadan kendi işinizin sahibi yapan ilk ve tek kuruluş 1'e 10 Kazanmak artık elinizde Bizden size yapmış olduğunuz yatırımınızın geri dönüşüp Çok para kazanma garantisi.. Şirketimizin temel prensibi kazandırmaktır.. Doğru kişi, Doğru yer, Doğru zamanda, Olun ve Çok kazanın Çubukta patates işinde YARIŞIN GERİSİNDE KALMAYIN Maliyetiniz sadece( " 1 " adet ) patates Maliyeti küçük kazancı büyük Ürünlerimiz ile Siz de geç kalmadan köşenizi kapın! Çünkü Bahar geldiğinde çok geç olabilir. ŞOK KAMPANYA KREDİ KARTINA 12 TAKSİT İMKÂNI Stantlarımızda büyük damping Anahtar teslim stantlarımız Kullanılan Malzemenin ölçülerine, Kalitesine ve üzerine eklenen İlave iş olanaklarına göre 749 tl den 9900 tl ye kadar ücretlendirilir AYRICA İSTEYENLERE İLAVE OLARAK Bardakta Mısır, hotdog , Makarna, Mantı, fresh sıkma meyva suyu Kızarmış dondurma KONSEPLERİDE AYNI VEYA İLAVE STAND ÜZERİNE EKLENEBİLMEKTEDİR Çubukta patates Patates kesme makinesi ile Taze ve organik Patateslerden oluşur, Anında cips olarak hazırlanır, Orijinal Meksika baharat seçenekleri ile tatlandırılır Yağ emmeyen bambu çubuklarıyla sunulan Organik ve sağlıklı Patates cipsini Çubukta denediniz mi? Türkiye de yeni ve ilk olan bir çalışma.. Şu an Ulaşılan nokta Türkiye'de 265 bayii Hedef 500 bayii... Ayrıca Yavru vatan Kıbrıs, Özümüz Azerbaycan, Ukrayna, Rusya, Bulgaristan, Yunanistan, Suriye, Irak, İran, Fransa Ve Meksika Sizleri de bekleriz!
  • #3388639
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.