Çok ucuz-kemer-kol saati-güneş gözlüğü-cüzdan ve duvar saatleri

Çok ucuz-kemer-kol saati-güneş gözlüğü-cüzdan ve duvar saatleri

Marmara » İstanbul » Bağcılar
3,50
  • 3,50
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
Çok ucuz-kemer-kol saati-güneş gözlüğü-cüzdan ve duvar saatleri
 
Çok ucuz-kemer-kol saati-güneş gözlüğü-cüzdan ve duvar saatleri Çok ucuz-kemer-kol saati-güneş gözlüğü-cüzdan ve duvar saatleri Çok ucuz-kemer-kol saati-güneş gözlüğü-cüzdan ve duvar saatleri Çok ucuz-kemer-kol saati-güneş gözlüğü-cüzdan ve duvar saatleri Çok ucuz-kemer-kol saati-güneş gözlüğü-cüzdan ve duvar saatleri Çok ucuz-kemer-kol saati-güneş gözlüğü-cüzdan ve duvar saatleri
Cüzdan 3, 5 tl Kemer 4 tl Kol Saati 6 tl Duvar Saati 6 tl Güneş Gözlüğü 7 tl Kendi işinizi yapmak için daha ne kadar bekleyeceksiniz işte size fırsat ... İstediğiniz kadar alabilirsiniz diğer firmalar gibi tüketiciye toptan satmıyoruz Yere Sergi Açıp Satabilirsiniz, Seyyar Gezerek Satabilirsiniz, Pazar da tezgah açıp Satabilirsiniz, Aracınız (varsa) Anadolu'da şehir şehir gezerek Satabilirsiniz, Kısacası bu ürün her yer de en uygun Perakende detl arası Satılıyor İstediğiniz fiyata Satmak sizin elinizde FİYATLARIMIZ NEDEN UYGUN ÜRÜNLERİN SATIŞ FİYATI ÜZERİNE DEPOLAMA, KİRA, PERSONEL VE KARGO MALİYETİ EKLEMİYORUZ. ÜRÜNLERİN ALIŞ FİYATLARI ÜZERİNE YÜKSEK KAR MARJI EKLEMİYORUZ. ÜRÜNLERİN SATIŞ DEVAMLILIĞINI VE SÜREKLİ YENİ ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİ HEDEFLİYORUZ. 1.S oru: Sadece internetten mi satış yapıyorsunuz? Cevap: Evet. Sadece internet üzerinden satış yapmaktayız. Türkiyenin hiç bir yerinde şubemiz yada bayimiz yoktur. 2.Soru: Ödemeler nasıl yapılıyor ? Cevap: İban numaramıza Aynı banka ise havale farklı banka ise eft olarak yapılıyor. 3.Soru: Siparişim ne zaman kargoya verilir / kargolanır. Cevap: Ödemenin tarafımıza geçtiği gün içerisinde istediğiniz kargo ile yada Ptt kargo ile; Ad Soyad - Adres - Telefon bilgilerini vermeniz durumunda kargoya verilir / kargolanır.
  • #3378700
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.