Çok Ucuza Tekir Cinsi Kedi ( ÇOK ACİL)

Çok Ucuza Tekir Cinsi Kedi ( ÇOK ACİL)

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Çok Ucuza Tekir Cinsi Kedi ( ÇOK ACİL)
 
Çok Ucuza Tekir Cinsi Kedi ( ÇOK ACİL) Çok Ucuza Tekir Cinsi Kedi ( ÇOK ACİL) Çok Ucuza Tekir Cinsi Kedi ( ÇOK ACİL) Çok Ucuza Tekir Cinsi Kedi ( ÇOK ACİL) Çok Ucuza Tekir Cinsi Kedi ( ÇOK ACİL) Çok Ucuza Tekir Cinsi Kedi ( ÇOK ACİL)
Kendi kedim diye söylemiyorum fakat gerçekten çok güzel yüzlü bir ev kedisi. Gri renkli ve sarı tüyleri var. Küçüklüğümden beri bizim evde fakat artık ona bakmakta zorlanıyoruz (maddi ve manevi) ve eminim bizden daha iyi bakılmayı hak ediyor. Onu asla sokağa bırakamam, bu yüzden onu, gerçekten ona çok iyi bakabilecek, sokağa atmayacak ve iyi davranacak birine ihtiyacı var. 2005 doğumlu çok sağlıklı bir kedi. Dişi fakat kısırlaştırılmış bir kedi. Tüm aşıları tam. Sokağa alışık değil. Diğer kedilerle pek iyi anlaşamaz, sahibinin kedisi olmak ister. Tuvaletini asla kumundan başka bir yere yapmaz. Başlarda her kedi gibi yeni ailesine uyum sağlamakta zorlanabilir ama eninde sonunda alışacaktır. Eşyalara zarar vermez ve iyi bir huylu kedidir. Ona fazladan oyuncak almanıza gerek yok çünkü ip veya güneş ışığının yansıması gibi şeylerle oynamayı daha çok sever. Eve gelen misafirlere iyi huyludur. Eğer çocuğunuz varsa onlarla da iyi anlaşır. Çok sırnaşık bir kedi değildir ama kötü huylu asla değildir. Yavru kedinin bakımı daha zordur, bu yüzden olgun kediler her zaman daha iyidir. Bütün eğitimleri var, mamasını koyun, suyunu koyun o zaten bütün gün uyur. Yani başka bir yükü ve işi yok... Belli bir fiyat biçmiyorum çünkü bu sadık dostlarımıza fiyat biçmek bana pek doğru gelmiyor. Bu yüzden almak isteyen kişiye eğer gerçekten güvenirsem çok düşük fiyata, ücretsiz veya direk verebilirim. Fiyat konusunu kediyi almak isteyen kişiyle görüşmek en doğrusu. Fakat biraz aciliyeti var yoksa onu sokağa bırakmak zorunda kalacağım ve bunu asla yapmak istemiyorum. Umarım hayvan sever dostlarımız bu acil çağrıma kulak verir... Eğer bunların dışında başka sorularınız olursa bana e-mail adresimden ulaşırsanız sevinirim. NOT: Kediler iyi bakılırsa 16 yıla yakın yaşayabilir.
  • #3250470
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.