Çok ACİLLL Komple Özel Set

Çok ACİLLL Komple Özel Set

Marmara » İstanbul » Şişli
750₺
  • 750₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
Çok ACİLLL Komple Özel Set
 
Çok ACİLLL Komple Özel Set Çok ACİLLL Komple Özel Set Çok ACİLLL Komple Özel Set Çok ACİLLL Komple Özel Set Çok ACİLLL Komple Özel Set
Arkadaşlar vaktim yok çok acil satıyorum. Her şeyini sıfırdan aldım yaptım bu sete harcadığım paranın yarısını bile istesem gülersiniz bana haklı olarak. Ailevi sorun dolayısıyla satmam lazım komple. 3 dişi 1 erkek orjinal Sürmeli Yunus Erkek 6 dişi çeviriyordu. İnanılmaz bir yavru fabrikası koloni. Dişilerin hepsi doğurgan. Yunus yavrusundan bıkarsınız. 1 dişi 1 erkek tam damızlık kırmızı göz düz kuyruk cüce vatoz 2-3 TANE L144 MAVİ GÖZ TÜL KUYRUK YAVURU HEDİYE EDECEĞİM. 40-50 civarında 1 - 3 cm civarında sürmeli yunus yavrularım - 4 adet üretim tankı (yaptırmaya kalkarsanızTL 4 tanesi) - Pipo filtreler ısıtıcılar bir çok malzeme vs. Tetratec ex1200 dış motor (new) (sıfırı 300 TL) Beta marka 1 mt akvaryum + orjinal çiftli floresan armatür - 8 çıkışlı RS-15000 hava kompresörü (sıfırı 175 TL) Profilden düzeneği özel yaptırıldı. Etrafı maun kaplama. Önüne özel stor perde yaptırdım aşağıda işim olduğu açıyorum, normal zamanda kapalı kalıyor görüntü açısından çok şık duruyor. Akvaryumun Orjinal Beta sehpası ilk gün ki gibi sıfır duruyor naylona sarılı hiç kullanmadım sehpayı da vereceğim. Daha aklıma gelmeyen sayamadığım bir çok şey... Çok çok acil satmam lazım arkadaşlar fiyatı maliyetinin yarısı bile değil hemen gelip alacak varsa buyursun. ****Sadece komple set olarak satılık*** Nakliye + araca yükleme vs alıcıya aittir. FİYATI DÜŞÜRDÜM !!!
  • #4061231
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.