Çocuk Gelişimi Uzaktan Online Eğitim (MEB Onaylı Sertifika)

Çocuk Gelişimi Uzaktan Online Eğitim (MEB Onaylı Sertifika)

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
500₺
  • 500₺
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Çocuk Gelişimi Uzaktan Online Eğitim (MEB Onaylı Sertifika)
 
Çocuk Gelişimi Uzaktan Online Eğitim (MEB Onaylı Sertifika) Çocuk Gelişimi Uzaktan Online Eğitim (MEB Onaylı Sertifika) Çocuk Gelişimi Uzaktan Online Eğitim (MEB Onaylı Sertifika)
Akademi Uzaktan Eğitim ile "GELECEĞİNİZE BİR TIK DAHA YAKINSINIZ" Akademi Uzaktan eğitim sistemlerimizden biri de Çocuk Gelişim kursu uzaktan eğitim sistemidir. Kursiyerlerimiz bu eğitim sayesinde ev konforunda ister bilgisayarlarından isterlerse de mobil iletişim araçlarından (Cep telefonu, tablet vb.) faydalanabilirler. Akademi Uzaktan eğitim Çocuk Bakımı - Gelişimi ve Eğitimi Elemanı Yetiştirme Kurs programının amacı, 3-6 yaş aralığındaki çocuğun bakımını yapabilen, çocuğun beslenmesini sağlıklı bir şekilde yürüten, çocuğun gelişim aşamalarını - özellikleri ve hastalıklarının takibini yapabilen, tuvalet alışkanlığı kazandırabilen, cinsel gelişim eğitimini verebilen, oyun ve müzikle çocuğun gelişimini destekleyen, çocuğun yaşadığı ortamı güvenli hale getirebilen ve çocuk bakımı ile doğru iletişim kurabilen bebek bakıcısı ve eğiticisi yetiştirmektir. Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı altında çocuk bakım elemanı sertifika programından mezun olan öğrenciler, kazandıkları yeterlikler doğrultusunda eğitim sektöründe; öğretmen, öğretmen yardımcısının gözetimi ve denetiminde Erken Çocukluk Eğitim Kurumlarında, çalışabilirler. Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması ve daha karmaşık bir yapıda bulunmaya başlaması nedeniyle, mesleki yeterliklerin de geniş tabanlı bilgilere, becerilere ve tavırlara dayalı olmasını ve programların buna göre geliştirilmesini zorunlu hâle getirmektedir. Uluslararası düzeyde meslek elemanlarından beklenen yeterlikler çeşitli araştırmalar ve yerli/yabancı uzman görüşlerine dayanılarak tespit edilmiş, elde edilen sonuçlar program çalışmalarına aktarılmıştır. Çocuk Gelişimi kursu alanı öğretim programları, gelişmelere bağlı olarak esnek ve sürekli güncellenmeye uygun bir yapıda tasarlanmıştır. Bireyler kazandıkları güncel mesleki yeterlikler doğrultusunda istihdam edilebileceklerdir. Çocuk gelişimi eğitimi, Zihinsel engellilere yardımcı eğitmenlik kursu, Hasta ve Yaşlı bakıcılık bakıcılık kursu gibi birçok kurs için uzaktan eğitim sistemimiz bulunmaktadır.
  • #4180291
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.