Çiftliğimizden Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Koç. Toplu veya Tek-Tek

Çiftliğimizden Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Koç. Toplu veya Tek-Tek

Marmara » İstanbul » Silivri
500₺
  • 500₺
    Marmara » İstanbul » Silivri
Çiftliğimizden Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Koç. Toplu veya Tek-Tek
 
Çiftliğimizden Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Koç. Toplu veya Tek-Tek Çiftliğimizden Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Koç. Toplu veya Tek-Tek Çiftliğimizden Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Koç. Toplu veya Tek-Tek Çiftliğimizden Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Koç. Toplu veya Tek-Tek Çiftliğimizden Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Koç. Toplu veya Tek-Tek Çiftliğimizden Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Koç. Toplu veya Tek-Tek
Silivri'de ki Çiftliğimizde kendi yetiştirdiğimiz kurbanlık koçlarımızın satışı başlamıştır. Kurbanlıklarımız Trakya Kıvırcık, Merinos, Tahirova ve Sakız cinsidir.1 ve 2 yaşlarında sağlıklı ve tamamen doğal yöntemlerle yetiştirilmiştir. Her bütçeye uygun kurbanlık vardır.Hayvanlarımız veteriner kontrolündedir. Toplu olarak veya tek tek satışımız vardır. Fiyatlarımız 500 TL den başlamaktadır. Paskül olarak ta satışımız vardır. Dilerseniz Kesim yapılır. Detaylı bilgi için Ali Bey ile görüşebilirsiniz.
  • #4197458
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.