Çanakkale Lapseki sahibindeb satılık yazlık kışlık ev

Çanakkale Lapseki sahibindeb satılık yazlık kışlık ev

Marmara » Çanakkale » Lapseki
120.000₺
  • 120.000₺
    Marmara » Çanakkale » Lapseki
Çanakkale Lapseki sahibindeb satılık yazlık kışlık ev
 
Çanakkale Lapseki sahibindeb satılık yazlık kışlık ev Çanakkale Lapseki sahibindeb satılık yazlık kışlık ev Çanakkale Lapseki sahibindeb satılık yazlık kışlık ev Çanakkale Lapseki sahibindeb satılık yazlık kışlık ev Çanakkale Lapseki sahibindeb satılık yazlık kışlık ev Çanakkale Lapseki sahibindeb satılık yazlık kışlık ev
Çanakkale boğaz manzaralı triblex müstakil bahçeli havuzlu oto parklı sıfır bina çift banyo plastik doğramalı Çanakkale merkeze 30km Lâpseki merkeze bağlı, Site içerisinde sakin nezih mevkide arkası orman ön cephe boğaz manzaralı, ana yola 100 mt olup ihtiyaçtan satılık. 160M2 Bina kullanım 300 m2 müstakil bahçe, 60m2 yarım bodrum, 3 oda bir salon bir kuvetli banyo, bir duşa kabin denize 150 mt mesafede plastik doğramalı kartonpiyerli sıfır bina, site icerisinde yüzme havuzu ve oto parkı bulunmaktadır.
  • #1759730
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.