Çanakkale Kilitbahir akvaryum pansiyon

Çanakkale Kilitbahir akvaryum pansiyon

Marmara » Çanakkale » Kilitbahir
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Çanakkale » Kilitbahir
Çanakkale Kilitbahir akvaryum pansiyon
 
Çanakkale Kilitbahir akvaryum pansiyon Çanakkale Kilitbahir akvaryum pansiyon Çanakkale Kilitbahir akvaryum pansiyon Çanakkale Kilitbahir akvaryum pansiyon Çanakkale Kilitbahir akvaryum pansiyon Çanakkale Kilitbahir akvaryum pansiyon
Akvaryum Ev pansiyonu, Çanakkale'nin Eceabat ilçesine bağlı Kilitbahir Köyü'nde bulunmaktadır. Pansiyonumuz ev pansiyonu şeklinde olup, siz değerli konuklarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla sizlere rahat bir ev ortamı sunar ve size kendi evinizin konforunu aratmaz. Pansiyonumuz 3 oda 1 salon, mutfak, banyo, wc ve balkondan oluşmaktadır. salonda oturma grubu ve Tv, banyoda 24 saat sıcak su, mutfakta dilerseniz yemek yapabileceğiniz düzen mevcuttur.Ayrıca son derece geniş olan balkonumuzdan Çanakkaleyi ve muhteşem boğaz manzarasını izleyebilirsiniz. Gün içerisinde Çanakkale Şehitler abidesini ve şehitlikleri gezebilir, saroz körfezinde denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Eğer Çanakkale kordon turu atmak isterseniz pansiyonumuz Çanakkale merkeze feribotla 10 dakika mesafededir. Günlük, haftalık, aylık olarak kiralayabilirsiniz.
  • #4194242
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.