ÇOK FARKLI BİR OKADAR DA ÖZEL MINYATUR PINCHER YAVRUMUZ...

ÇOK FARKLI BİR OKADAR DA ÖZEL MINYATUR PINCHER YAVRUMUZ...

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
ÇOK FARKLI BİR OKADAR DA ÖZEL MINYATUR PINCHER YAVRUMUZ...
 
ÇOK FARKLI BİR OKADAR DA ÖZEL MINYATUR PINCHER YAVRUMUZ... ÇOK FARKLI BİR OKADAR DA ÖZEL MINYATUR PINCHER YAVRUMUZ... ÇOK FARKLI BİR OKADAR DA ÖZEL MINYATUR PINCHER YAVRUMUZ... ÇOK FARKLI BİR OKADAR DA ÖZEL MINYATUR PINCHER YAVRUMUZ...
Minyatür Pinscher, küçük, kompakt, adaleli ancak zarif bir köpektir. SırtMiniature Pinscher çizgisi ya düz ya da arkaya doğru hafif eğimlidir. Ön bacaklar yere dik basar ve birbirine paraleldir. Patiler küçük ve kedivaridir. Çeneler güçlü ve bedenin kalanı ile orantılıdır. Dişler makas ısırışı ile kapanır. Parlak koyu renkli gözler ovaldir. Minyatür Pinscher'ın kısa ve bakımı kolay kürkü siyah ve ten rengi ya da kahverengi olabilir. Köpek kendine has bir şekilde adımlarını yüksek atar. TELEFON NUMARALARIMIZ TOPTAN SATIŞ MAĞAZAMIZ FACEBOOK.COM/PAVPAVPET ADRESİMİZE BEKLERİZ. Not : Türkiye'de bir ilk şehir dışındaki tüm müşterilerimiz alacağı tüm sevimli dostlarımızın evde bakım ve tuvalet eğitim CD setine ücretsiz sahip olacaktır. Pawpaw Petcafe İyi günler diler.
  • #3861836
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.