ÇOK AMAÇLI İNŞAAT ARABASI ( HIRZAR, SU MOTORU , İNŞAAT MAKARASI )

ÇOK AMAÇLI İNŞAAT ARABASI ( HIRZAR, SU MOTORU , İNŞAAT MAKARASI )

Karadeniz » Samsun » Terme
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Samsun » Terme
ÇOK AMAÇLI İNŞAAT ARABASI ( HIRZAR, SU MOTORU , İNŞAAT MAKARASI )
 
ÇOK AMAÇLI İNŞAAT ARABASI ( HIRZAR, SU MOTORU , İNŞAAT MAKARASI ) ÇOK AMAÇLI İNŞAAT ARABASI ( HIRZAR, SU MOTORU , İNŞAAT MAKARASI ) ÇOK AMAÇLI İNŞAAT ARABASI ( HIRZAR, SU MOTORU , İNŞAAT MAKARASI ) ÇOK AMAÇLI İNŞAAT ARABASI ( HIRZAR, SU MOTORU , İNŞAAT MAKARASI ) ÇOK AMAÇLI İNŞAAT ARABASI ( HIRZAR, SU MOTORU , İNŞAAT MAKARASI )
Makına uzerinde işaat sekterınde gereklı olan kısımlar bulunmaktadır. 1.kısım inşaat makarası inşaat uzerine malzeme cıkarmak için kulan bilirsinız. 2.kısım su santırafışı eklenmiştir su ponpası olarak kulanıla bilmektedir 3.kısım hızar eklenmişolup kalıp tahtalarınızı ölcüsünde kesmekte kulan bilirsinız. istege balı olarak traktör desteklı veya kendı uzerine motor balanarak çalıştırıla bilmektedır. sıstemın ustune sizin istedıgınız herhanbi ekleme yapıla bilmektedir.
  • #2308810
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.