ÇINARCIK MERKEZDE DENİZE SIFIR DUBLEX DAİRE

ÇINARCIK MERKEZDE DENİZE SIFIR DUBLEX DAİRE

Marmara » Yalova » Yalova
350.000€
  • 350.000€
    Marmara » Yalova » Yalova
ÇINARCIK MERKEZDE DENİZE SIFIR DUBLEX DAİRE
 
ÇINARCIK MERKEZDE DENİZE SIFIR DUBLEX DAİRE ÇINARCIK MERKEZDE DENİZE SIFIR DUBLEX DAİRE ÇINARCIK MERKEZDE DENİZE SIFIR DUBLEX DAİRE ÇINARCIK MERKEZDE DENİZE SIFIR DUBLEX DAİRE ÇINARCIK MERKEZDE DENİZE SIFIR DUBLEX DAİRE ÇINARCIK MERKEZDE DENİZE SIFIR DUBLEX DAİRE
Marmara'nın İncisi Çınarcık'ta dublex daire Alt kat iki oda bir salon mutfak, wc banyo, çamaşır odası, ön balkon ve arka balkon, camlar panjurlu 112.m2 Üst teraz kat bir salon wc banyo 25.m2 acık teraz 55.m2 toplam192.m2 Geniş terası ve balkonlarında günün her saati oturarak Marmara'nın maviliğini izleyerek stresinizi atabilirsiniz.Ve daha da güzel olanı mükemmel manzara eşliğinde yapılan mangal keyfini aileniz ve ister konuklarınız ile marmara denizi, Adalar ve istanbul manzarası Arkanızda orman önünüzde deniz...En serin en ferrah esintiler eşliğinde unutulmaz günler yaşıya bilirsiniz. Ayrıca eğlenceli bir gün geçirmeniz için Atlantis havuz ile yan yana olmasıda size havuza girişte yine bir avantaj sağlıyor.Sıcak yaz günlerinde ister denize ister havuza çok çabuk ulaşabilir yine evinize aynı çabuklukta dönebilirsiniz.Tüm sosyal alanlara yürüme mesafesinde olan iskeleye ve münübüs duraklarına 5 dakikalık mesafe icinde ulaşıla bilen bu dubleks lokasyonu , kullanımı , ve özellikleriyle tercih edebileceğiniz dairelerden bir tanesi.Sağlığınız icin termal kaplıcalarından faydalana bilirsiniz. Çınarcık havasının doktorlarTarafından Astım hastalarına tavsiye edildiği bilinir. ULAŞIM : Çınarcık'tan; Yalova ve Bursa'ya karayolu ile , İstanbul'a deniz yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.Kış aylarında İstanbul'a ulaşımı sağlayan Deniz İşletmelerine ait gemiler sağlamaktadır.Yaz aylarında artan nüfusla birlikte , ilave olarak İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin deniz otobüsleri çalışmaktadır.İlçede , iskele ve balıkçı barınağı bulunmaktadır. Çınarcık Yalova arası ulaşım, belediye otobüsleri ve minibüslerle sağlanmaktadır.Yalova 17 km. uzaklıkta olan Çınarcık, Armutlu'ya 37 km., Termal 8 km., Çiftlikköy 23 km., Kocaeli 88 km., İstanbul 188 km., Bursa 88 km., Gemlik 61 km. ve Orhangazi 39 km. uzaklıktadır.
  • #3980491
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.