ÇİFTLİK ÜRETİMİ JAKO PAPAĞANI GELDİ

ÇİFTLİK ÜRETİMİ JAKO PAPAĞANI GELDİ

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
ÇİFTLİK ÜRETİMİ JAKO PAPAĞANI GELDİ
 
ÇİFTLİK ÜRETİMİ JAKO PAPAĞANI GELDİ ÇİFTLİK ÜRETİMİ JAKO PAPAĞANI GELDİ ÇİFTLİK ÜRETİMİ JAKO PAPAĞANI GELDİ ÇİFTLİK ÜRETİMİ JAKO PAPAĞANI GELDİ ÇİFTLİK ÜRETİMİ JAKO PAPAĞANI GELDİ ÇİFTLİK ÜRETİMİ JAKO PAPAĞANI GELDİ
Son zamanlarda en ilgi çekici kafes kuÅŸlarından biri olma özelliÄŸi taşıyan Afrika Gri PapaÄŸanıdır. Amazon PapaÄŸanı olarak da bilinen bu cinsin bir çok farklı rengi olan diÄŸer amazon papaÄŸanlarına kıyasla konuÅŸma özelliÄŸi çok daha üstündür. DiÄŸer Afrika papaÄŸanları daha güzel ve renkli olmalarına karşın daha az konuÅŸkandırlar. Gri papaÄŸanlar öyle yeteneklidirler ki, bir çok yetiÅŸtirici kendi kuÅŸlarını sahiplerinin seslerini çok iyi taklit ettiklerini, ses tonuyla dahi aynı olduÄŸunu vurgularlar. Öyle ki bir babanın sesiyle konuÅŸan papaÄŸan adamın oÄŸlunu kandırabilmiÅŸtir. Ä°nsanları da bu kadar iyi kandırabilecek kadar taklit güçleri olması onları iyice popüler kılarCihangir pet grup firmasından satın alacağınız tüm canlılar veteriner hekim tarafından yapılan tüm test (idrar, dışkı) sonuçlarından tam not almış olup sizlere en saÄŸlıklı bir ÅŸekilde hizmet vermeyi ilke edinmiÅŸ bir kuruluÅŸtur. Firmamız bünyesinde bulunan ekip arkadaÅŸlarımız devlet kurumları tarafından eÄŸitimlerini tamamlamış olup sizlere profesyonel ve güvenilir hizmet vermektedir. Cihangir pet grup Türkiye genelinde toptan ve parakende 30 yıldır hizmet vermektedir. Tüm canlılarımız türlerinin en iyisini ve saÄŸlıklılarını sizlere sunmaktan gurur duyarız. CÄ°HANGÄ°R PET GRUP OLARAK HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z PET KUAFÖR-PANSÄ°YON-VETERÄ°NERLÄ°K-EĞİTÄ °M Hizmetlerimizle de yanınızdayız. ALACAÄžINIZ TÃœM CANLILARIMIZI TÃœRKÄ°YE'NÄ°N HER YERÄ°NE AYNI GÃœN TESLÄ°MAT GARANTÄ°SÄ° VERMETEYÄ°Z. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYÄ°N www.facebook.com/cihangirpetg rup Ä°RTÄ°BAT TELEFONLARIMIZ GSM : MAÄžAZA: CÄ°HANGÄ°R PET GRUP SEVÄ°MLÄ° DOSTLARINIZLA KEYÄ°FLÄ° ALIÅžVERÄ°ÅžLER DÄ°LER.
  • #3931959
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.