CAVALIERDE KAMPANYA.2 Renk ve 3Renk yavrularımız mevcuttur..

CAVALIERDE KAMPANYA.2 Renk ve 3Renk yavrularımız mevcuttur..

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
CAVALIERDE KAMPANYA.2 Renk ve 3Renk yavrularımız mevcuttur..
 
CAVALIERDE KAMPANYA.2 Renk ve 3Renk yavrularımız mevcuttur.. CAVALIERDE KAMPANYA.2 Renk ve 3Renk yavrularımız mevcuttur.. CAVALIERDE KAMPANYA.2 Renk ve 3Renk yavrularımız mevcuttur.. CAVALIERDE KAMPANYA.2 Renk ve 3Renk yavrularımız mevcuttur.. CAVALIERDE KAMPANYA.2 Renk ve 3Renk yavrularımız mevcuttur.. CAVALIERDE KAMPANYA.2 Renk ve 3Renk yavrularımız mevcuttur..
____ ___ Lütfen Güncel ve fiyatlar için iletişime geçiniz.___ ___ Yeni yüzüyle internet sitemiz çok yakın zamanda yeniden aktif olucak.. Sizde bizim kocaman ailemize katılmak ister misiniz? Türkiyenin neredeyse her ilindeki referanslarımızla hizmetinizdeyiz... Aşağıdaki İrtibat Numarasından bize ulaşarak istediğiniz ırkın ayrıntılı olarak tüm özelliklerini bakım ve eğitim ihtiyaçlarını ve Türkiyenin Neredeyse her ilindeki referanslarımızı öğrenebilirsiniz.. Cavalier King Charles spaniel yavruları dişi ve erkek yavrularımız mevcuttur. Yurt dışından ithal olan yavrularımız gerekli evrak ve pasaportuyla size teslim edilecektir. Alacağınız yavrunun bir oyuncak değil canlı olduğunu unutmayın. Gelebilecek tüm müşterilerimizi alacağınız yavruyu kendiniz görüp seçmeniz için Bursanın en büyük evcil hayvan merkezine bekliyoruz.Ankara, İstanbul, Eskişehir'e elden teslimat şansımız mevcuttur. Gelemeyecek tüm müşterilerimiz için diğer bütün illere gönderim sağlıyoruz. Fotoğraflar yavruların birebir fotoğraflarıdır. LÜTFEN DİĞER IRKLAR İÇİN SAĞ ÜST MENÜDE BULUNAN "İlan sahibinin diğer ilanları " LİNKİNİ TIKLAYIN Elimizde Min. 2aylık olmak üzere pasaportlu ve Günü gelen bütün aşıları yapılmış durumda; Chiuhuahua, Yorkshire Terrier, Pug Mops, Cavalier King Charles, Samoyed, Sibirya Kurdu (Husky), Alman Çoban Köpeği, Golden & Labrador Retriever, Cane Corso, Pekinez, ST. Bernard, Chow Chow (Çin Aslanı), Rotweiller, Kangal, Aksaray Malaklı, Pomeryan BOO, Amerikan Ve İspanyol Cocker, Great Dane (Danua), Beagle, İngiliz Bulldog, Pincher, Border Collie ve Mastiff ırkları mevcuttur.. Ayrıntılı Bilgi için: E.Kürşad DİLEK Tel: 0533 480 50 60 Skype: kursaddi Msn&mail:petalalim@hotmail.com Facebook: https://www.facebook.com/petalalimbursa
  • #3176130
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • istanbul kurtköyde satılık çok güzel 40 günlük ingiliz setter yavruları

    Köpeklerimize evimizin bahçesinde büyük özenle bakıyoruz. Annesi ve babası secer ...

  • 1Dişi 1erkek Rottweiler yavrusu macar

    izmir karabağlar ilcesinde 1dişi 1 erkek ve birde annesi olmak üzere 2 Rottweile ...

  • JAKO PAPAPAĞANLARI SADECE 500 TL PRESTİJPET

    İSTANBUL ATAŞEHİRDE TÜRKİYENİN EN BUYUK 4000 BİN METRE KARELİK PET MAGAZASINDA K ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.