CAVAILER KING CHARLES YAVRULARIMIZ

CAVAILER KING CHARLES YAVRULARIMIZ

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
CAVAILER KING CHARLES YAVRULARIMIZ
 
CAVAILER KING CHARLES YAVRULARIMIZ CAVAILER KING CHARLES YAVRULARIMIZ CAVAILER KING CHARLES YAVRULARIMIZ CAVAILER KING CHARLES YAVRULARIMIZ
Tüm köpek IRKLARINI güvenle temin edebmileceğiniz bir adres SAFARİ AQUA PET MARKET BÜNYEMİZDE BULUNAN TÜM IRKLAR SİZLERE SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ OLARAK SATIŞ SÖZLEŞMESİ İLE SUNULMAKTADIR. bizden alacağınız tüm yavruların satış öncesi ve sonrası sizlere tüm bilgilerimizi aktararak yardımcı olmaktayız. YURT GENELİNDE ULAŞIMLARIMIZ GÜVENLE SAGLAN MAKTEDIR. hakkımızda:safari aqua pet market bursa korupark da bulunan iki kat mağazası ve zengin çeşidiyle sizlere uzun yıllardır hizmet vermektedir bünyemizde alanında uzmanlaşmış 5 personeliyle size en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır. aşağıdaki adresimizden internet üzerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. www.safariaquapetmarket. com tüm banka kartlarına taksit imkanımız bulunmaktadır satış sorumlularımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. www.safariaquapetmarket.c om www.yavrukopekilani.com SATIŞ SORUMLUSU: 05394140105 05352718449 05333899888 ADR ES:ADNAN MENDERES MAH.MUDANYA CAD. KORUPARK AVM NO:223/A SAFARİ EVCİL HAYVAN YEMLERİ VE MALZEMELERİ LTD.ŞTİ.
  • #3460731
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Bodrum havaalanına yakın çiftlik içinde kiralık bir artı bir

    Milas'ın 7 km uzağında bodrum havalimanına 5 km mesafede, her tür meyve ve sebze ...

  • pug satılık pug yavru pug pug satılık günlük

    pug satılık erkek 60 günlük aşılı karneli safkan her ile yollanır ankaradn elden ...

  • pug mops **** ab pasaportlu

    PETRİUM PETSHOP ÖZENLE SEÇİLMİŞ EN KALİTELİ EN AVRULAR MAĞAZAMIZ DA SİZ DEĞERLİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.