Büyükçiğlide satılık devremülüm

Büyükçiğlide satılık devremülüm

Ege » İzmir » Büyükçiğli
32.000₺
  • 32.000₺
    Ege » İzmir » Büyükçiğli
Büyükçiğlide satılık devremülüm
 
Büyükçiğlide satılık devremülüm Büyükçiğlide satılık devremülüm Büyükçiğlide satılık devremülüm Büyükçiğlide satılık devremülüm Büyükçiğlide satılık devremülüm Büyükçiğlide satılık devremülüm
Diğer Açıklamalar : Kuşadası merkeze 2 km , Orman içinde , Deniz Manzaralı, kadınlar Plajına 10 dk, günün her saati kuşadasına ücretsiz servis... Odalarda televizyon, fırın, tabak, çatal, bıçak v.b. yemek malzemeleri, çift kişilik yatak, çekyat, banyo, jakuzi, tuvalet, gardrop, evde ihtiyacınız olan herşey... Tatil köyü doğayla iç içe orman içerisinde 7 adet yüzme havuzu, Çocuk havuzları, kapalı yüzme havuzu, yetişkin ve çocuk aqua parkı, 5 yıldızlı açık büfe lokantası ve restaurantı, snack bar, disko , market, kuaför, berber, 24 saat açık doktor , sauna, fitness, çocuk bakımı (öğretmenler ve bakıcılar ), animasyonlar ve oyun parkı, jimnastik, golf , futbol , voleybol sahaları , evcil hayvan parkı.... Akşamları Canlı müzik , animasyon etkinlikleri ve sahil disko gezileri v.b. tatilde aradığınız herşey... 4 + 1 kişi 99 yıllık devre mülk ve interval değişim hakkı RCI ile dünyanın herhangi bir yerindeki başka bir harikulade tatille değiştirmek çok kolay. Üstelik dünya çapındaki toplam 6.000 den fazla tesis arasında tercih yapma hakkı ile 180 Avro değişim bedeli ödeyerek yılın istediğiniz zamani Türkiye de Antalya, Alanya, Fethiye, Kuşadası, Bodrum, Yalova beldelerinde tatil yapmak mümkündür. Muhteşem tesislerde rüya gibi tatil keyfi yaşamayı dileyenler için ideal bir yerdir.
  • #3114953
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.