Bursa Mudanyada sahibinden deniz manzaralı daire

Bursa Mudanyada sahibinden deniz manzaralı daire

Marmara » Bursa » Mudanya
125.000₺
  • 125.000₺
    Marmara » Bursa » Mudanya
Bursa Mudanyada sahibinden deniz manzaralı daire
 
Bursa Mudanyada sahibinden deniz manzaralı daire Bursa Mudanyada sahibinden deniz manzaralı daire Bursa Mudanyada sahibinden deniz manzaralı daire Bursa Mudanyada sahibinden deniz manzaralı daire Bursa Mudanyada sahibinden deniz manzaralı daire Bursa Mudanyada sahibinden deniz manzaralı daire
sahibinden satılık.takas düşünmüyoruz ihtiyaç üzere satıyoruz.Tapu yoktu oturma izni(imar izni) alınmıştır.ulaşım çok rahattır 5 dk yürüme mesafesinden otobüs ve minibüs geçmektedir.130 metrekare..3 oda bir salon.dairemiz 6 katın 4. katında bulunnmaktadır.bina yaklaşık 10 yaşındadır.ısınma sistemi kombi doğalgaz ve ayrıca merkezi sistemde bulunmaktadır..pazarlık payı vardır.telefonla iletişime geçildiği takdirde ayrıntılar konuşulabilir.
  • #2954229
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.