Bursa/Mudanya Burgaz' da (Güzelyalı) sahibinden satılık daire.

Bursa/Mudanya Burgaz' da (Güzelyalı) sahibinden satılık daire.

Marmara » Bursa » Mudanya
152.000₺
  • 152.000₺
    Marmara » Bursa » Mudanya
Bursa/Mudanya Burgaz' da (Güzelyalı) sahibinden satılık daire.
 
Bursa/Mudanya Burgaz' da (Güzelyalı) sahibinden satılık daire. Bursa/Mudanya Burgaz' da (Güzelyalı) sahibinden satılık daire. Bursa/Mudanya Burgaz' da (Güzelyalı) sahibinden satılık daire. Bursa/Mudanya Burgaz' da (Güzelyalı) sahibinden satılık daire. Bursa/Mudanya Burgaz' da (Güzelyalı) sahibinden satılık daire. Bursa/Mudanya Burgaz' da (Güzelyalı) sahibinden satılık daire.
Mudanya/BURGAZ' da ana cadde üzerinde (Atatürk Caddesi), köşe konumda, denize 50 metre mesafedeki daire sahibinden eşyalı olarak veya eşyasız olarak satılıktır..Dairemin özellikleri aşağıda belirtilmiştir.... a) 5 katlı binanın göbek dairesi konumunda olup, 3. katta köşe dairedir.... b) Asansörlüdür. Asansör yeni revizyondan geçirilmiş, yönetmeliğe uygun hale getirilmiş, sıfır olarak kullanıma açılmıştır. c) Doğalgaz kombilidir.. Kombi 1. sınıf olup, vaillant markadır....Yenidir, hiçbir problemi yoktur. d) Mantolaması yeni yapılmıştır. e) Caddeye bakan ön balkon cam balkon ile kapanmış, arka cepheye bakan balkon ise PVC ile kapatılmıştır. f) Çelik kapılıdır.. g) Uydu TV. sistemi mevcuttur. h) Eşyalı veya eşyasız olarak anlaşılarak satışı mümkündür. ı) Bim Market, ekmek fırını, Şaypa, Furpa, Şok market vs. gibi alışveriş merkezleri çok yakın mesafededir.. j) Camlar ısı camlı PVC doğramadır... k) Binanın komple dış cephe boya badanası yeni yapılmış olup, uzun yıllar boya badana gibi bakım durumu söz konusu değildir. l) Ana cadde üzerinde (Atatürk caddesi), çok hareketli bir noktadadır. Kesinlikle ara sokakda, ana caddeyi ve denizi balkonun kıyısından köşesinden görebilen konumunda DEĞİLDİR.. Ana cadde üzerinde, tam köşe konumdaki binanın göbek dairesidir. m) Bodrumda her daire için ayrılmış depo yeri mevcuttur. n) Oda ve salonların zemini ağaç parke kaplamadır. Koridor ve mutfak, balkonlar seramik döşemedir. o) İç kapılar camlı kapı olup, kullanılabilir durumda temiz vaziyettedir. PAZARLIK SÜNNETTİR
  • #4204872
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.