Bungalov taşınabilir acil satılık

Bungalov taşınabilir acil satılık

Ege » İzmir » Alaçatı
17.250₺
  • 17.250₺
    Ege » İzmir » Alaçatı
Bungalov taşınabilir acil satılık
 
Bungalov taşınabilir acil satılık Bungalov taşınabilir acil satılık Bungalov taşınabilir acil satılık Bungalov taşınabilir acil satılık Bungalov taşınabilir acil satılık Bungalov taşınabilir acil satılık
*18 m2 kullanım alanına sahip *İç dış çam lambri full izolasyonlu *Çatı shingle kar, yağmur gibi ağır şartlarda kesinlikle sorun yaşanmayacak şekilde imal edilmiştir. *Taş yünü izolasyonlu ve camları çift cam *Yerler laminant parke *İç dizaynda birçok eskitme ağaç kullanılmış *İç kısmının boyasında su bazlı boya kullanılmıştır koku yapmaz ve anti kanserojendir *Temelinde telefon direği kullandığımız için gönül rahatlığıyla istediğiniz yere nakliyesini sağlayabilirsiniz *Oldukça kullanışlı mutfak kullanımına sahiptir *Şark köşesi şeklinde el işi köşe takımı olarak ambiyansına uygun restore edilmiştir. *Elektrik sistemi her türlü kaçağa, kısa devreye karşı çok özel bir sistem ile donatılmıştır. *Yapılan yalıtım çok agır şartlarda dahi bir apartman dairesi gibi ısı yalıtımına sahiptir.Kışın sıcak yazın serindir. *Prefabrik yapılar gibi yanıcı tutuşma riski taşımaz yanmaz özel bir teknoloji ile izole ve imalatı tamamlanmıştır. *Hertürlü iklimde hava koşulunda yağmurda, fırtınada, karda gönül rahatlığı ile yaşayabileceğiniz oldukça modern bir yaşam alanıdır.. Pazarlığa açıktır nakliye konusunda yardımcı olunur tüm evrakları mevcuttur... Not: Banyosu yoktur fakat istenmesi dahilinde projesel olarak yardımcı olunabilir.
  • #3280928
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.