British Shorthair ve Scottish Fold anne altından Ankara - 2 aylık

British Shorthair ve Scottish Fold anne altından Ankara - 2 aylık

İç Anadolu » Ankara » Bahçelievler
Görüşülür
British Shorthair ve Scottish Fold anne altından Ankara - 2 aylık
 
British Shorthair ve Scottish Fold anne altından Ankara - 2 aylık British Shorthair ve Scottish Fold anne altından Ankara - 2 aylık British Shorthair ve Scottish Fold anne altından Ankara - 2 aylık British Shorthair ve Scottish Fold anne altından Ankara - 2 aylık British Shorthair ve Scottish Fold anne altından Ankara - 2 aylık British Shorthair ve Scottish Fold anne altından Ankara - 2 aylık
Sahibinden sağlıklı anne altından tuvalet eğitimli ve kuru mama (Royal Canin Kitten) ile ev ortamında büyümüşlerdir. Veteriner kontrolünde sağlıklı büyüdüler. Fotoğraflar temsili değil kendi fotoğraflarıdır, soldaki 2 yavru Scottish Fold erkek ve sağdaki yavru British Shorthair dişidir. Babaları kayıtlı British Shorthair ve anneleri Scottish Fold cinsidir. İkiside ev kedisidir. Daha önce kedi bakmadıysanız ve bakamayacağınızı düşünüyorsanız lütfen iletişim kurmayınız. Çünkü bunlar şu an çocuğumuz gibi anneleri yani kızımız da öyle. 2-3 ay sonra sıkılacaksanız gerek yok. Tüy problemleri çok olmaz annesi bize sıkıntı yaşatmadı. Bakamayacaksanız aileden birisi gibi görmeyecekseniz ilgilenmenize gerek yok. Çünkü kedi sahibi olmak öyle birşey ve en az bizim kadar sevebilecek bir yere vermeyi tercih ediyoruz.  Bilgi için iletişim kurunuz.
  • #4187577
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Çok tatlı scottish fold yavru erkek .

    Çok tatlı scottish fold yavru erkek .Türkiyede her şehire yavrularımızı göndereb ...

  • erkek scottish fold longhair secereli anne sampiyon

    26.12.2015 erkek secereli anne şampiyon sahibinden iletişim için nimet hanim ...

  • Tüy problemsiz minyatür yavrular

    Tüy problemi olmayan 2 aylık minyatür yavrular sütten kesilince verilecektir. (E ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.