Bordo bulamacı, göztaşı, bordo_bulamacı, bordo-bulamacı, göztaşı fiyatı, göztaşı

Bordo bulamacı, göztaşı, bordo_bulamacı, bordo-bulamacı, göztaşı fiyatı, göztaşı

İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
25₺
  • 25₺
    İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
Bordo bulamacı, göztaşı, bordo_bulamacı, bordo-bulamacı, göztaşı fiyatı, göztaşı
 
Bordo bulamacı, göztaşı, bordo_bulamacı, bordo-bulamacı, göztaşı fiyatı, göztaşı Bordo bulamacı, göztaşı, bordo_bulamacı, bordo-bulamacı, göztaşı fiyatı, göztaşı Bordo bulamacı, göztaşı, bordo_bulamacı, bordo-bulamacı, göztaşı fiyatı, göztaşı
Bordo Bulamacı-Göztaşı Mantarın neden olduğu bağ mildiyösü bitki hastalığı başta olmak üzere özellikle bahçe, fidelik ve tarla bitkilerinde görülen mantari hastalıklara karşı kullanılır Bordo bulamacı üzüm asmalarındaki fungal enfeksiyonları kontrol etmesinin yanı sıra aynı zamanda patates mildiyösü, şeftali yaprak kıvırcıklığı ve karaleke bitki hastalıkları ile mücadele de yaygın olarak kullanılmaktadır Bitki adı Hastalık Adı Kullanılma Dozu Bağ Mildiyö (Plasmopara viticola) Ölü kol (Phomopsis viticola) 500 gr/100 lt su Sürgünler ortalama 25-30 cm boyda iken ilaçlamaya başlanır.10-14 gün aralıklarla tekrarlanmalıdır. 3500 gr/100 lt.su (kış uygulaması) 500 gr/100 lt.su (yaz uygulaması) Kış uygulaması: Budamadan sonra gözler uyanmadan hemen önceki dönem, Yaz uygulaması: 1.ilaçlama: Sürgünler 2-3 cm. boyda iken, 2.ilaçlama: Sürgünler 8-10 cm boyda iken, 3.ilaçlama: Sürgünler 25-30 cm. boyda iken yapılır. Elma Karaleke (Venturia inaequalis) 1500 gr/100 lt su Çiçek gözleri kabarmak üzere iken kullanılır. Şeftali Yaprak kıvırcıklığı (Taphrina deformans) 1500 gr/100 lt su Tomurcuklar kabarmak üzere iken kullanılır. Zeytin Halkalı leke hastalığı (Cyclocanium oleaginum 1500 gr/100 lt su (1. Ilaçlama) 1000 gr/100 lt su (2. İlaçlama) Marmara Bölgesinde: 1.İlaçlama:Ekim ayını ilk yarısı 2.İlaçlama:Nisan ayının ilk yarısı Ege bölgesinde: 1.İlaçlama:Zeytinler sürgün vermeden önce(Şubat ayında) 2.İlaçlama:Zeytinler çiçek açmadan önce (Nisan ayında) Akdeniz Bölgesinde: 1.İlaçlama:Kasım ve Aralık ayında 2.İlaçlama:Mart aynın ilk yarısında. 3.İlaçlama:Nisan aynın ilk yarısında Kayısı Yaprak delen (Çil hastalığı) (Coryneum beijerinckii) 1250 gr/100 lt su (dormant dönem) 625 gr/100 lt su(normal dönem) 1.ilaçlama Sonbaharda yaprak dökümünden sonra (dormant dönem) 2. ilaçlama İlkbaharda çiçek tomurcukları açılmadan önce (normal dönem) Türkiye'nin Her yerine Kapıda Ödeme ile 1 Günde Teslimat Detaylı Bilgi ve Sipariş İçin Bizi Arayınız veya Ziraat Mühendislerimizden Destek Almak İçin Arayınız.
  • #3793121
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.