Bolvadinde çok acele satılık besi çiftliği

Bolvadinde çok acele satılık besi çiftliği

Ege » Afyonkarahisar » Bolvadin
90.000₺
  • 90.000₺
    Ege » Afyonkarahisar » Bolvadin
Bolvadinde çok acele satılık besi çiftliği
 
Bolvadinde çok acele satılık besi çiftliği Bolvadinde çok acele satılık besi çiftliği Bolvadinde çok acele satılık besi çiftliği Bolvadinde çok acele satılık besi çiftliği Bolvadinde çok acele satılık besi çiftliği Bolvadinde çok acele satılık besi çiftliği
Afyon Karahisar ili Bolvadin ilçesi Kaymaz mevkii Yüzölçümü 2566 m2 Yapılı alan 600m2 içerisinde 25 başlık toka. 1. bölüm 13 metre uzunluğu. Dıştan dışa eni 9 metre. İçe ve hatıllara otomatik su verilir. Çatı demir ile kaplı. 2. bölüm 30 metre uzunluğunda 10 metre eninde. Duvarlar 50lik beton taş duvar. Tavan demir çatı. Samanlık ve yem deposu koyun hatılı ile donatılmış, suyu mevcut. 1 adet küçük çoban evi mevcut. Su teşkilatı otomatik hatıllara su verilir 1 adet derin kuyu mevcuttur.6 adet döner yağmurlama 400m2 avlusu var. 150m2 açık hava besi için kullanımak için düzenlenip demir çit ile çevrilmiş. hatılları ve suyu mevcuttur. 250m2 boş alan kullanılabilir durumda. Etrafı 3m beton duvarla çevrilidir. 1600m2 yoncalığı mevcuttur. Etrafı beton direk ve dikenli telle çevrilidir. İçerisinde 70 adet meyve ağacı mevcuttur.( Çoğunluğu kayısı, 2 kiraz, 1 elma, 1 armut, 2 vişne, 1 erik vs..) 20 adet yağmurlama borusu, 1 adet sexer süt sağım makinası 1 adet arpa kırma makinası vardır. İlerisi için üzerinden parselizasyon geçmiş imara elverişli çevre yolu na 200m mesafesi olan besi çiftliğim acilen satlıktır. Değeri 90.000, 00 (doksanbin) TL'dir. Pazarlık payı vardır.
  • #2216411
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.