Bolu Mudurnuda sahibinden devren kiralık fırın

Bolu Mudurnuda sahibinden devren kiralık fırın

Karadeniz » Bolu » Mudurnu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Bolu » Mudurnu
Bolu Mudurnuda sahibinden devren kiralık fırın
 
Bolu Mudurnuda sahibinden devren kiralık fırın Bolu Mudurnuda sahibinden devren kiralık fırın Bolu Mudurnuda sahibinden devren kiralık fırın Bolu Mudurnuda sahibinden devren kiralık fırın Bolu Mudurnuda sahibinden devren kiralık fırın Bolu Mudurnuda sahibinden devren kiralık fırın
Bolunun Mudurnu ilçesinde sahibinden devren kiralık fırın üç yıllık yeniyapılmış sahibinden devren kiralık matador borulu sistem ile aşağıdan odun yakılarak ısıtılan tek seferde palet arabası ile 200 ekmek pişirilebilen günlük ürün kapasitesi ürüticinin tercihine bağlı minumum 1000 olan son teknoloji ile yapılmış makina üretimine bağlı baston makinası kesme makinası dinlendirme yuvarlama palet ve paso arabasına sahiptir.Fırın ile beraber makinelerde kiraya verilecektir. Fırınımızda üretim yeri ile beraber un deposu temizlik ve soyunma odaları ile beraber dinlinmi odaları da bulunmaktadır. zemin kattır ve odun deposu yanında bulunmaktadır.Fırınımızı makinaları beraber ayda 3000TL ye 4 veya 5 yıllığına kiraya vermek istiyoruz orta vadede uzun vadede ise kiracı ile yapılacak yeni kontrata göre karar verilecektir.
  • #3814005
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.