Bodrumda Saklı Cennet Acil Satılık Lüks Villa 84m2 2+1

Bodrumda Saklı Cennet Acil Satılık Lüks Villa 84m2 2+1

Ege » Muğla » Gündoğan
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Gündoğan
Bodrumda Saklı Cennet Acil Satılık Lüks Villa 84m2 2+1
 
Bodrumda Saklı Cennet Acil Satılık Lüks Villa 84m2 2+1 Bodrumda Saklı Cennet Acil Satılık Lüks Villa 84m2 2+1 Bodrumda Saklı Cennet Acil Satılık Lüks Villa 84m2 2+1 Bodrumda Saklı Cennet Acil Satılık Lüks Villa 84m2 2+1 Bodrumda Saklı Cennet Acil Satılık Lüks Villa 84m2 2+1 Bodrumda Saklı Cennet Acil Satılık Lüks Villa 84m2 2+1
Bazı yerler vardır seni anlatır... Başkasının evine değil kendi evinize kira ödeyin.Site içerisinde yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, havuz bar, cafe, çoçuk oyun alanı, site doktoru, spa merkezi, seyir terasları, resturant, 24 saat site güvenliği ve gözetimi, internet, WİFİ, merkezi uydu sistemi ve güvenlik, merkeze ve plajlara site müşterilerine ücretsiz servis aracı, özürlü kolaylığı, müşteri temsilcisi ve size ait danışman, tenis kortu, fitness, yürüyüş parkuru, spor salonu, kütüphane, Türk hamamı, sauna, yaşam boyu öğrenim ve kişisel gelişim merkezi, profesyonel ve uzman site yönetimi ve kiralama servisi bulunmaktadır. Randevu için siz çağrı atın ben sizi arayayım.EMLAKÇI DEĞİLİM. Salon + Açık Mutfak 2 Yatak Odası 2 Banyo Teras/Balkon Net Alan : 59 m² Brüt Alan : 84 m² Gündoğan, hem sakin ve huzurlu bir ortam sunması, doğal güzellikleri, hem de istenildiğinde Bodrum eğlence ve alışveriş merkezlerine ulaşım kolaylığı sayesinde yazlık almak ya da yerleşmeyi düşünen yerli ve yabancıların en çok tercih edilen bölgelerden biri olmuştur. Gündoğan, Azure sitesindeki villam sosyal hayattan kopmadan sakinliği yaşayabileceğiniz ender yerlerden biridir. Yel değirmenlerinin manzaraya eşlik ettiği, günbatımının ve gündoğumunun en güzel yaşandığı yer olan Gündoğan, dinlendirici ve eşsiz atmosferi ile Bodrum'un gözde koylarından biridir. Son dönemde yapılan önemli turizm yatırımları ve lüks işletmelerin giderek artması ile Bodrum'un önemli merkezlerinden biri olan Gündoğan'da yer alan Azure Sitesindeki villam, bulunduğu konumu, eşsiz manzarası ve insana huzur veren doğası ile tatilden çok daha fazlasını sunuyor.Tamamı deniz manzarasına sahip projemiz, deniz kokusunu içinize çekerek uyanmış olduğunuz bir sabahta güne keyifle başlayabileceğiniz sosyal tesislerinde bulunan cafemizden taze sıkılmış meyve suyunuzu içerek zinde başlayabileceksiniz. Sahilde bulunan plajımıza shutle servisimizle ücretsiz olarak gidebilecek siz plajınızdayken sizin evinizin temizlik işleri ile ilgilenecek servislerimiz bulunacaktır. Plajımızda sizlere özel hissettirecek servis anlayışı ile gününüzü keyifle geçirebilecek ve Bodrum'un tüm güzelliklerini hiç yaşamadığınız bir keyifle yaşayacaksınız. 12 ay kullanıma hazır olacak evlere, 24 saat güvenlik, teknik servis, housekeeping ve catering servisi de verilecektir.Tatilinizi geçirmek için Bodrum'a gelmek istiyor ama gittiğinizde evinizin alışverişi ve bakımıyla uğraşmak istemiyor musunuz?Konfor koşullarınızı artırmak maksadıyla sizler için her şey düşünüldü, Siz evinize gelmeden önce bir telefonunuzla, eviniz housekeeping tarafından temizlenir, siparişleriniz alınır ve dolabınıza yerleştirilir, size de tatilin keyfini çıkarmak kalır.
  • #3676923
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.