Bilgisayar için farklı servisler sunmak ; Format, temizlik, oyun server kurmak

Bilgisayar için farklı servisler sunmak ; Format, temizlik, oyun server kurmak

Ege » İzmir » Konak
20₺
  • 20₺
    Ege » İzmir » Konak
Bilgisayar için farklı servisler sunmak ; Format, temizlik, oyun server kurmak
 
Bilgisayar için farklı servisler sunmak ; Format, temizlik, oyun server kurmak Bilgisayar için farklı servisler sunmak ; Format, temizlik, oyun server kurmak Bilgisayar için farklı servisler sunmak ; Format, temizlik, oyun server kurmak Bilgisayar için farklı servisler sunmak ; Format, temizlik, oyun server kurmak Bilgisayar için farklı servisler sunmak ; Format, temizlik, oyun server kurmak
Kişisel bilgiler : İzmir Konak civarından yaşıyorum. Bilgisayar bilgilerim oldukça iyidir. Evlere gelip format ve gerekli driverları yüklüyorum. Eğer sistem kurtarılabilecek bir durumdaysa tamamen temizlik yapabilirim. Genel hizmet : Format, Sistem temizliği, İstenilen işletim sistemini kurmak, istenilen yazılımları kurmak, gerekli driverları kurmak, sorun çözmek vb. ( Windows, Linux, Ubuntu, Debian, Pardus, Fedora, Kali-Linux, Buqtrack vb.) Format ücreti her sistem için : 20 TL dir. Sistem temizliği ise : 15 TL dir. Geri kalan şeyler konuşulabilir. Oyun hizmetleri : Counter Strike 1.6 hlds server kurma, Metin2 hamachi server kurulumu ve bazı oyunları evinize gelip sizi için kuruyorum fiyat sadece 10 TL dir. Program hizmetleri : Sizin için ücretli programları crackliyebilirim. Adobe Photoshop CS6, VB.net 2015, VM Ware Workstation vb. Özel Program Hizmetleri : Yapabileceğim bir şey ise sizin için program geliştirebilirim. (Ask.fm soru botu, FB şikayet botu vb. ) Ücret sonra konuşulur. Farklı hizmetler ; 1-) Trojanlar hakkında meraklı olanlar için her türlü trojan kurulumu yapıp kullanımını öğretebilirim. Trojan ile yapabilecekleriniz : Karşı tarafın kamera görüntüsünü alma, Ekran görüntüsü alma, Keylooger offline/online, Kayıtlı şifreleri alma vb. Ücret : 20 TL 2-) Telefonunuzu rootlayabilirim. Ücret : 10 TL 3-) IMEI kırabilirim. Ücret : 10 TL Son olarak farklı sorularınız olursa beni arayabilirsiniz :
  • #4074452
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.