Beylikdüzü Metrobüse Çok Yakın Evime Arkadaşı Arıyorum Fiyata herşey Dahildir.

Beylikdüzü Metrobüse Çok Yakın Evime Arkadaşı Arıyorum Fiyata herşey Dahildir.

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
600₺
  • 600₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Beylikdüzü Metrobüse Çok Yakın Evime Arkadaşı Arıyorum Fiyata herşey Dahildir.
 
Beylikdüzü Metrobüse Çok Yakın Evime Arkadaşı Arıyorum Fiyata herşey Dahildir. Beylikdüzü Metrobüse Çok Yakın Evime Arkadaşı Arıyorum Fiyata herşey Dahildir. Beylikdüzü Metrobüse Çok Yakın Evime Arkadaşı Arıyorum Fiyata herşey Dahildir. Beylikdüzü Metrobüse Çok Yakın Evime Arkadaşı Arıyorum Fiyata herşey Dahildir. Beylikdüzü Metrobüse Çok Yakın Evime Arkadaşı Arıyorum Fiyata herşey Dahildir. Beylikdüzü Metrobüse Çok Yakın Evime Arkadaşı Arıyorum Fiyata herşey Dahildir.
Merhaba, Esenyurt Mehterçeşme'de, 2+1 çelik kapılı, kombili, internetli, 4-5 yıllık binada, E-5ten avcılar minibüs hattı üzerinde, Led TVden Çay makinasına kadar eşyaların çoğu en fazla 5 aylık, metrobüse en fazla 12, devlet hastanesine 30 dk yurume mesafesindeki ayrı bir odası olacak şekilde evime bay - bayan ev arkadaşı arıyorum. Oda için 2 seçenek sunacağım. 1. Seçenekteki odada çift kişilik ortopedik yatak, 5 kapılı gardrop, halısı olan oda. Diğeri ise, eğer servis çağırırsa, 37 ekran t.v.si, uydu alıcısı, çalışma masası, sandalyesi, sandıklı bazası, sandalyesi, elbise rafı olan oda... Kiraya elektrik su doğalgaz aidat internet ücreti dahil, mutfak, temizlik gereçleri ve diğer alışveriş masrafları fiş üzerindeki fiyattan kişi sayısına bölünecektir. Saygılarımla...
  • #4155916
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.