Beşiktaş Merkezde Devre Reklam Tabela Atölyesi Dijital Baskı Merkezi

Beşiktaş Merkezde Devre Reklam Tabela Atölyesi Dijital Baskı Merkezi

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
100.000₺
  • 100.000₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Beşiktaş Merkezde Devre Reklam Tabela Atölyesi Dijital Baskı Merkezi
 
Beşiktaş Merkezde Devre Reklam Tabela Atölyesi Dijital Baskı Merkezi Beşiktaş Merkezde Devre Reklam Tabela Atölyesi Dijital Baskı Merkezi Beşiktaş Merkezde Devre Reklam Tabela Atölyesi Dijital Baskı Merkezi Beşiktaş Merkezde Devre Reklam Tabela Atölyesi Dijital Baskı Merkezi Beşiktaş Merkezde Devre Reklam Tabela Atölyesi Dijital Baskı Merkezi Beşiktaş Merkezde Devre Reklam Tabela Atölyesi Dijital Baskı Merkezi
FAAL HALDE YÜKSEK CİROLU MALZEMELERİ MAKİNELERİ VE TAKIMLARI ILE DEVREN HAZIR REKLAM ATÖLYESİ HER TÜRLÜ TABELA İMALATI VE DİJİTAL BASKI Reklam atölyemiz 1 adet 160 cmlik Roland VS-640 dijital bas/kes makinesi, 2014 model yeni CNC router, 1 Adet INSTA Tişört baskı presi, 2 adet full takım bilgisayarı ve atölye full takimlari ve malzeme stoğu ile devren satılıktır. Tuvalet ve lavabosu mevcuttur.İşyeri 3 yıla yakın süredir bu adrestedir ve oturmuş müşterisi vardır. Aylık ortalama 25-35 bin TL sadece butik cirosu vardır. Alınan tabela işlerine göre ciro yükselir. İş değişikliğinden dolayı devrediliyor. Muhasebe programı da dahil yazılımlar lisanslıdır, işyeri ismi ve alanı marka tescillidir. Profesyonel hazırlanmış resimli internet sitesi ve A dan Z ye herşeyi hazır. Devralacak arkadaş direk patron koltuğuna oturup işi devam ettirebilir. Kaçmaz fırsat!!!
  • #3835693
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.