Bergamada karaoğlan satılık

Bergamada karaoğlan satılık

Ege » İzmir » Bergama
26.000₺
  • 26.000₺
    Ege » İzmir » Bergama
Bergamada karaoğlan satılık
 
Bergamada karaoğlan satılık Bergamada karaoğlan satılık Bergamada karaoğlan satılık Bergamada karaoğlan satılık Bergamada karaoğlan satılık
2009 model karaoğlum satılıktır.2009 model olup 2008 Temmuz'da trafiğe çıkmıştır. Partner tepee premium modelidir. Model özellikleri olarak park ve yağmur sensörü, klima, elektrikli camlar ve aynalar, ABS, sis farları, 4 hava yastığı, yol bilgisayarı vb. vardır.Çelik jant, tavan barları, yan ve arka korumalar, koltuk kılıfları ekstralarıdır, ben taktırdım.Değişeni veya boyayı bırakın çizik dahi yoktur.Sadece ön camda fındık büyüklüğünde taş gelmesi sonucu bir taş izi vardır. Faturası, servis formları, kaskoları, kitapçığı, yedek ve asıl anahtarı ve sıfır alındığında ne varsa hepsi vardır. Çok temiz kullanılmıştır, yani deyim yerindeyse gözüm gibi baktım.Sadece bir kişi kullanmıştır, yani ben. İçinde sigara içilmemiştir, daha içi sıfır gibi kokmaktadır.2 defa boya koruma yapılmıştır. Sıfırdan tek farkı 27000 km yapmasıdır. Sıfır fiyatı 32000 olup ekstraları koyarsanız size sıfırı 34000 TL ye mal olur oysa karaoğlan 26000 TL dir. seçim sizin, acil satılık değildir, zaten ayrılmam da çok zor olacak. Alacak kişiden zaten ona çok iyi bakması sözü almadan satamam. Az da olsa pazarlık yapılır, ruhsat üzerine alınmadan satış yapılmaz, taksit veya takas kesinlikle yoktur.
  • #2340396
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.