Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve

Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve

Marmara » Sakarya » Adapazarı
3.750₺
  • 3.750₺
    Marmara » Sakarya » Adapazarı
Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve
 
Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve
ÇİFLİĞİMİZDE (bereket çiftliği) SÜT İNEĞİ SATILMAKTADIR HAYVANLARIMIZ ÇOK SÜT VERİMLİ KALİTELİ VE SAF IRKLI 'DIR. HAYVANLARIMIZ KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ ELİMİZDE OLUP BAKILMAKTADIR HAYVANLARIMIZ İCİNDEN BEĞENDİNİZİ SEÇİP ALABİLİRSİNİZ İNEKLERİN EN AZ SÜT VERİMİ 26LİTRE EN ÇOK SÜT VERİMİ 45LİTRE DİR. HAYVANLARIN TÜM SAĞLIK KONTROLLERİ VE AŞILARI YAPILMIŞTIR SAĞLIK RAPORLU PASAPORTLUDUR İNEK ALACAK ARKADAŞLAR İNEKLERİMİZİ GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN. - 3 aydan 7 nci aya kadar gebeleşmiş damızlık düvelerimiz vardır. - Buzağı ve Erkek damızlık danalarımız mevcuttur. Hayvanların kalitesine göre uygun fiyatlar. bizi aramadan alışveriş yapmayın. Besi damı kurmak isteyenlere arazi temin edilir. hazır çiftlik temin edilir. mandra temin edilir. kiralık veya satılık. iletişim bilgileri .: irtibat büromuz tozlu camii altı, tozlu pasajı no:15 adapazarı sakarya oktay dereli Bereket çiftliği damızlık süt inekleri ve damızlık dana ve düve.
  • #3382571
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.