Bayrampaşada aslanbaş tavşan

Bayrampaşada aslanbaş tavşan

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
30₺
  • 30₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
Bayrampaşada aslanbaş tavşan
 
Bayrampaşada aslanbaş tavşan Bayrampaşada aslanbaş tavşan Bayrampaşada aslanbaş tavşan Bayrampaşada aslanbaş tavşan Bayrampaşada aslanbaş tavşan Bayrampaşada aslanbaş tavşan
Satılık Aslanbaş tavşan yavruları ve Erkek Damızlık (satılık dişi yok) 45 günlük yavru 11 tane boy yaklaşık 15-20 cm renk siyah-siyahbeyaz-sarı fiyatları (sarı elimde 1 tane var 40TL) (siyahbeyaz 3 tane var. Tanesi 30TL) (siyah 4 tane var tanesi 20 TL 4 günlük 5 tane (25 günde sütten kesiliyor) bunlar 28 nisandan sonra satılık. fiyatları (ortalama 30TL) Erkek damızlık 2 adet (2 tane siyah aslanbaş ve siyah kırma aslanbaş) (siyah aslanbaş damızlık 50 TL) (siyah kırma aslanbaş damızlık 30TL) Not : Fotodakiler tavşanların orjinal fotoğraflarıdır! Not2: Tavşan gönderimi yapılmamaktadır. Elden teslim edilir.
  • #3408512
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.