Barınakdan acil yuva arayan yavru köpekler!

Barınakdan acil yuva arayan yavru köpekler!

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
Barınakdan acil yuva arayan yavru köpekler!
 
Barınakdan acil yuva arayan yavru köpekler! Barınakdan acil yuva arayan yavru köpekler! Barınakdan acil yuva arayan yavru köpekler! Barınakdan acil yuva arayan yavru köpekler! Barınakdan acil yuva arayan yavru köpekler! Barınakdan acil yuva arayan yavru köpekler!
Resimdeki bu kafkas çobanı ve alman kurt melezi yavrular ve daha nice köpek şu an acil olarak Istanbul - Hasdal Rehabilitasyon Merkezinde yuvalanmayı bekliyor. Merkez Kemerburgaz-Göktürk E6 yolu üzerindedir (detaylı yol tarifi icin 360 34 19u arayabilirsiniz). Köpekler hakkında daha fazla bilgi 0555 422 8895. (SMS, çağrı ve email mesajlarına geri dönülmiyecektir) Haftasonu kapalı hafta ici 16ya kadar açık merkez. Burası bir rehabilitasyon merkezi olduğundan hayvanlar sadece kısıtlı süre barındırılabiliyor - yani resimdeki her köpek acilen bir yuva arıyor... NOT: Belediyeye bağlı bu merkezde sadece Istanbul içi sahiplendirme yapılabiliyor. Sahiplenmeleri HAFTAİÇİ merkezden 10:30-15:30 arasında nüfus cüzdani ve ikametinizi gösteren bir fatura (elektrik, su) ile ÜCRETSİZ yapabilirsiniz.
  • #2196184
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Osmangazide cane corsa yavrular satılık

    CENE CORSO :Çok sadık, içten ve ev ortamında sessiz köpeklerdir. Bu ırk köpekler ...

  • MUHETESEM CANE CORSE YAVRULAR. (BU RAKAMA BOYLE YAVRULAR YOK)

    BLUE BABADAN SİYAH ANNEDEN CIKMIŞ SİMSİYAH İNCİLER.2, 5 AYLIK 3 DİŞİ 1 , ERKEK K ...

  • Adıyamanda satılık kangal köpeği

    3 AYLIK KANGAL KÖPEĞİME İYİ BAKACAK BİRİNE VERMEK İSTİYORUM TUVALET EĞİTİMİ VAR ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.