Balıkesir'de sahibinden her türlü ahşap kuş kafesi

Balıkesir'de sahibinden her türlü ahşap kuş kafesi

Marmara » Balıkesir » Balıkesir
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Balıkesir » Balıkesir
Balıkesir'de sahibinden her türlü ahşap kuş kafesi
 
Balıkesir'de sahibinden her türlü ahşap kuş kafesi Balıkesir'de sahibinden her türlü ahşap kuş kafesi Balıkesir'de sahibinden her türlü ahşap kuş kafesi Balıkesir'de sahibinden her türlü ahşap kuş kafesi Balıkesir'de sahibinden her türlü ahşap kuş kafesi Balıkesir'de sahibinden her türlü ahşap kuş kafesi
kendi imalatım el yapımı kuş kafesleri tek ve toptan Balıkesir içi ve Türkiye, nin her yerine göndermekteyim, kafesler gayet kalitelidir, saka, muhabbet, kanarya, papağan, vs.. kuşlar için her türlü kafes, ayrıca taşıma , nakil kafesleri, yakalama kapanları, yuvalıklı yumurtlatma kafesleri de yapılmaktadır, irtibat için telefon numaramı veya serkan-guclu_10@hotmail.com, dan mesaj atarak ulaşabilirsiniz.
  • #1893170
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.