Balıkesir/Edremit çıkrıkçı mahallesi 470 metrekare arsa

Balıkesir/Edremit çıkrıkçı mahallesi 470 metrekare arsa

Marmara » Balıkesir » Edremit
130.000₺
  • 130.000₺
    Marmara » Balıkesir » Edremit
Balıkesir/Edremit çıkrıkçı mahallesi 470 metrekare arsa
 
Balıkesir/Edremit çıkrıkçı mahallesi 470 metrekare arsa Balıkesir/Edremit çıkrıkçı mahallesi 470 metrekare arsa Balıkesir/Edremit çıkrıkçı mahallesi 470 metrekare arsa Balıkesir/Edremit çıkrıkçı mahallesi 470 metrekare arsa Balıkesir/Edremit çıkrıkçı mahallesi 470 metrekare arsa Balıkesir/Edremit çıkrıkçı mahallesi 470 metrekare arsa
Arsamız Edremit, akçay, burhaniye, ören ilçelerine 5 km uzaklıkta imko orjan ve denize 2 km uzaklıktadır.Edremit belediyesinin mücavir alan içerisinde resmi parselli 2 arsadan oluşan 470 metrekare 80 metrekaresinde 2 oda 1 salondan oluşan evi ufak baş hayvan besleyebilmek için damı bulunur. içme suyu şebekeden bağlanmıştır bahçe sulaması için artezyeni bulunur bahçesinde şeftali ceviz elma trabzon hurması ürdüm eriği limon portakal mandalin zeytin ağaçları mevcut olup arsanın 4 tarafı çevrilidir. 3 tarafı ise kaliteli asma ile çevrilidir asmalarımız çekirdeksiz üzüm ve kozak üzümüdür. bol yeşillik bulunan şehrin gürültüsünden uzakta yaşamak istiyenler için ideal bir yerdir. Arsa Edremit ilçesinin çıkrıkçı mahallesindedir.
  • #3491990
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.