Balıkesir/ERDEK(Doğanlar Köyü'nde)satılık denize nazır arsa

Balıkesir/ERDEK(Doğanlar Köyü'nde)satılık denize nazır arsa

Marmara » Balıkesir » Erdek
55.000₺
  • 55.000₺
    Marmara » Balıkesir » Erdek
Balıkesir/ERDEK(Doğanlar Köyü'nde)satılık denize nazır arsa
 
Balıkesir/ERDEK(Doğanlar Köyü'nde)satılık denize nazır arsa Balıkesir/ERDEK(Doğanlar Köyü'nde)satılık denize nazır arsa Balıkesir/ERDEK(Doğanlar Köyü'nde)satılık denize nazır arsa Balıkesir/ERDEK(Doğanlar Köyü'nde)satılık denize nazır arsa Balıkesir/ERDEK(Doğanlar Köyü'nde)satılık denize nazır arsa Balıkesir/ERDEK(Doğanlar Köyü'nde)satılık denize nazır arsa
Balıkesir/Erdek(Doğanlar Köyü) denize nazır, 140 metrekare imara açık satılık arsa.Doğanlar köyü gerçekten keşfedilmeyi bekleyen resimlerde gördüğünüz gibi mavi ve yeşilin bir birbirine karıştığı Ocaklar Belediyesine bağlı bir yerleşim merkezidir. Doğanlar köyü sizin için Kapıdağ Yarımadası'nın bir çok yerinde olduğu gibi iyi bir tatil seçeneğiniz olabilir. Doğanlar Köyü konumu itibariyle Kapıdağ'ın Marmara'ya bakan yüzünün en batısında yer almaktadır. Bu köyden Marmara adası çok rahatlıkla görülebilmektedir.Doğanlar köyü geniş bir sahile sahip bir konaklama merkezidir.Doğanları ihmal etmemelisiniz !
  • #1895040
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.