Balıkesir Dursunbey inşaatlık kereste

Balıkesir Dursunbey inşaatlık kereste

Marmara » Balıkesir » Dursunbey
480₺
  • 480₺
    Marmara » Balıkesir » Dursunbey
Balıkesir Dursunbey inşaatlık kereste
 
Balıkesir Dursunbey inşaatlık kereste Balıkesir Dursunbey inşaatlık kereste Balıkesir Dursunbey inşaatlık kereste Balıkesir Dursunbey inşaatlık kereste Balıkesir Dursunbey inşaatlık kereste Balıkesir Dursunbey inşaatlık kereste
Üreticiden direk tüketiciye en uygun şartlarda inşaatlık kereste ve kereste ürünleri, ölçülerimiz örnek 5/10 nun ölçüleri 4.3*9.3*3 boy net gelir.hesaplama 4.5*9.5*3boy olarak yapılır. DİKKAT 1 METRE KÜP DE 78 ADET 3 METRE BOYUNDA 5/10 VERİYORUZ.fiyat alırken lütfen 1 metre küpde kac tane 5/10 veriyorsunuz diye sormanız menfaatinize olacaktır. KREDİ KARTINA AYRICA %3 KOMİSYONLA 7AY TAKSİT İMKANI SUNUYORUZ. KUYUTEMEL KERESTESİ VE MADEN DİREĞİ Her sınıf kereste , tomruk ve kalas mevcuttur. İnşaatlık kereste , inşaatlık tomruk , karacam 1. sınıf 2. sınıf 3. sınıf doğramalık tomruk - kalas , çok uygun fiyatlar için irtibata geçiniz. Emrenyeli (ilaçlı) sıfır maden direği , TÜRKİYENİN HER İLİNE İLÇESİNE KÖYÜNE KENDİ FİRMAMIZIN ARAC FİLOSUYLA UYGUN NAKLİYE BEDELİ ALINARAK YARDIMCI OLABİLİRİZ. DİĞER İLANLARIMIZA ALTTAKİ LİNKİ TIKLAYIP İNCELEYEBİLİRSİNİZ. FİYATLARIMIZ KDV NAKLİYE HARİÇ FİYATTIR.
  • #4182829
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.