Balçova-Meşale öğretmenler Sitesinde acil satılık 3+1 daire

Balçova-Meşale öğretmenler Sitesinde acil satılık 3+1 daire

Ege » İzmir » Balçova
80.000₺
  • 80.000₺
    Ege » İzmir » Balçova
Balçova-Meşale öğretmenler Sitesinde acil satılık 3+1 daire
 
Balçova-Meşale öğretmenler Sitesinde acil satılık 3+1 daire Balçova-Meşale öğretmenler Sitesinde acil satılık 3+1 daire Balçova-Meşale öğretmenler Sitesinde acil satılık 3+1 daire Balçova-Meşale öğretmenler Sitesinde acil satılık 3+1 daire Balçova-Meşale öğretmenler Sitesinde acil satılık 3+1 daire Balçova-Meşale öğretmenler Sitesinde acil satılık 3+1 daire
İzmir Balçova ilçesi çetin emec mah.Meşale öğretmenler sitesinde satılık olan daire 3+1 120 M. olup ferah, masrafsız, azda olsa deniz görür.5 katlı binanın 4 ncü katı olup site 24 saat güvenliklidir.Site içinde park, çocuk oyun parkı, futbol sahası ve basketbol sahası mevcuttur.acil olması nedeniyle fiat çok uygun olup bu fiata herzaman bulunmaz.
  • #2282542
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.