BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON 6 !! DAİRE

BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON 6 !! DAİRE

Marmara » Bursa » Yenişehir
98.000₺
  • 98.000₺
    Marmara » Bursa » Yenişehir
BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON 6 !! DAİRE
 
BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON 6 !! DAİRE BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON 6 !! DAİRE BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON 6 !! DAİRE BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON 6 !! DAİRE BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON 6 !! DAİRE BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON 6 !! DAİRE
BURSA YENİŞEHİRDE SATILIK 2+1 SON DAİRELER. BURSA YENİŞEHİRDE SIFIR DAİRELER İNŞAAT MALZEMESİ , ARAÇ , ARSAYLA TAKAS OLUNUR. BURSADA ARAÇ, ARSA VE İNŞAAT MALZEMESİYLE TAKAS YAPARAK DAİRE SAHİBİOLUN BURSA YENİŞEHİRDE YAPILAN SİTELERİMİZ SATIŞA SUNULMUŞTUR.DAİRELERİMİZ 2+1 OLUP DOĞALGAZLI ASANSÖRLÜ 105 M2 SIFIR LÜKS VE MERKEZE 2 KM ÜNV.YE YAKIN DEPREM YÖNETMELİĞİNE UYGUN ISI YALITIMLI VE DOĞA MANZARALIDIR.DAİRELERİMİZDE TAKAS MEVCUTTUR ARAÇ, ARSA YADA İNŞAAT MALZEMESİNE TAKAS YAPILIR.ÖDEME SEÇENEKLERİMİZ ÇOK CAZİP OLMAKLA BERABER KREDİYE UYGUNDUR.AZ BİR PEŞİNATLA SONRASINDA İSTER KREDİ İSTER SENETLE SİZDE EV SAHİBİ OLUN BU FIRSAT KAÇMAZ DETAYLI BİLGİ İÇİN ULAŞABİLİRSİNİZ.
  • #3615329
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.