BURSA KURŞUNLU KUMSAZDA DENİZE YAKIN SATILIK 2 KATLI VİLLA

BURSA KURŞUNLU KUMSAZDA DENİZE YAKIN SATILIK 2 KATLI VİLLA

Marmara » Bursa » Gemlik
163.000₺
  • 163.000₺
    Marmara » Bursa » Gemlik
BURSA KURŞUNLU KUMSAZDA DENİZE YAKIN SATILIK 2 KATLI VİLLA
 
BURSA KURŞUNLU KUMSAZDA DENİZE YAKIN SATILIK 2 KATLI VİLLA BURSA KURŞUNLU KUMSAZDA DENİZE YAKIN SATILIK 2 KATLI VİLLA BURSA KURŞUNLU KUMSAZDA DENİZE YAKIN SATILIK 2 KATLI VİLLA BURSA KURŞUNLU KUMSAZDA DENİZE YAKIN SATILIK 2 KATLI VİLLA BURSA KURŞUNLU KUMSAZDA DENİZE YAKIN SATILIK 2 KATLI VİLLA BURSA KURŞUNLU KUMSAZDA DENİZE YAKIN SATILIK 2 KATLI VİLLA
EVİMİZİN ÖNÜNDEKİ ARAZİYE MARMARANIN EN BÜYÜK SAHİL PARKI YAPILICAK PROJE HAZIR HAZIRLIKLARA BAŞLANDI YANİ DENİZİ GÖRME AÇISINDAN HİÇBİR ENGEL OLMUYACAK SENEYE DAHA DEĞERLENECEK BELKİ AMA İHTİYAÇTAN SATILIKTIR Arsası 153m2 olup 80+80m2 2 katlı evimiz vakit ayıramadıgımızdan dolayı satılıktır. Kumsazın en güzel yerinde olup denize yürüme mesafesi 5dkdır. 19 ile 20. sokak arası yol dibi, ara sokaklarda degildir. Evimizde güneş enerjisi vardır. 73m2 bahceye sahip ve bir arabalık garajıda vardır.Alt ve üst kat ikiside 3+1odaya sahip 1mutfak ve banyo tuvaleti vardır toplamda 6+2, 1 mutfak, 2banyo tuvalettir.Resimler 04.04.2011 tarihinde cekilmiştir.Bütün cephelerden fotografı mevcuttur. Fiyatıda o bölgede ev alıp satan bilgili bir vatandasla çıkartılmıstır.Ev 1993 yılında bizim gözetimimizde yapılmıstır. Hiç biyerinde hasar yoktur. Temeli oldukça sağlam depreme dayanıklıdır.Pazarlık sünnettir.NU.
  • #2629808
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.