BURSA ADAKLIK KURBANLIK HER BÜTÇEYE UYGUN 7/24 HİZMET

BURSA ADAKLIK KURBANLIK HER BÜTÇEYE UYGUN 7/24 HİZMET

Marmara » Bursa » Kestel
350₺
  • 350₺
    Marmara » Bursa » Kestel
BURSA ADAKLIK KURBANLIK HER BÜTÇEYE UYGUN 7/24 HİZMET
 
BURSA ADAKLIK KURBANLIK HER BÜTÇEYE UYGUN 7/24 HİZMET BURSA ADAKLIK KURBANLIK HER BÜTÇEYE UYGUN 7/24 HİZMET BURSA ADAKLIK KURBANLIK HER BÜTÇEYE UYGUN 7/24 HİZMET BURSA ADAKLIK KURBANLIK HER BÜTÇEYE UYGUN 7/24 HİZMET
BURSA KESTEL DE BULUNAN ÇİFTLİĞİMİZDE ADAKLIK KURBANLIK;AKİKA KURBANI, KAZAYA BELAYA KARŞI KURBAN, ŞÜKÜR KURBANI CEMİYETLERE HAYVAN TEMİNİ, HİZMETLERİ VERMEKEYİZ.HAYVANLARIMIZ SÜREKLİ VETERİNER KONTROLÜNDE OLAN TÜM SAĞLIK RAPORLARI VE İZİN BELGELERİ BULUNAN ÇİFTLİĞİMİZDE YETİŞTİRİLMEKTEDİR. FİYAT ARALIĞIMIZTL ARALIĞINDA DEĞİŞMEKTE OLUP KESİM PARÇALAMA PAKETLEME VE BURSA İÇİ SERVİSE HERHANGİ BİR EK ÜCRET ALMAMAKTAYIZ. YOĞUN İŞ ORTAMINDAN DOLAYI VAKİT BULAMAYAN VEYA UĞRAŞMAK, YER YER GEZMEK İSTEMEYEN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN TELEFONDAN VEKALET ALINIP HAYVANI KESİLİR İSTEDİĞİ ADRESE VEYA KURUMA MAKBUZ KARŞILIĞI TESLİM EDİLİR. BURSAADAK SİZLERE KESTELDE BULUNAN ULAŞIMI ÇOK KOLAY KONUMU VE FİYAT AVANTAJLARIYLA GÜVENİLİR BİR EL UZATMAKTADIR.
  • #4032415
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.