BURKEM uretim ciftliğinden satılık CANA CORSE yavruları

BURKEM uretim ciftliğinden satılık CANA CORSE yavruları

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
BURKEM uretim ciftliğinden satılık CANA CORSE yavruları
 
BURKEM uretim ciftliğinden satılık CANA CORSE yavruları BURKEM uretim ciftliğinden satılık CANA CORSE yavruları BURKEM uretim ciftliğinden satılık CANA CORSE yavruları BURKEM uretim ciftliğinden satılık CANA CORSE yavruları
Neler Yapar? Cane Corso azimli bir yapıya sahiptir. Mükemmel bir bekçi köpeğidir. Ev yaşamında zorlanmadan uyum gösteren bu ırk, sahiplerinin en yakınında, destekçileri olur. Evde ve açık alanlarda korkulacak anlarda ve insanların korunması gereken durumlarda orada bulunur. Bu ırk köpekler kavgacı değildir. Yüzlerce yıldır bekçi köpeği olarak yetiştirilmiştir. Bu köpekler için tecrübeli sahipler gerekir. Diğer köpeklere ve yabancılara karşı agresiftir. Yavru dönemlerinde toplum kuralları öğretilmeli, sosyalleştirilmeli ve mutlaka itaat etmesi öğretilmelidir. İtaat etmeyi öğrendikleri zaman yumuşak başlı bir arkadaş olacaktır. Yabancılara karşı daima kuşku duyar, ancak ailesine karşı harikadır. Sahiplerinin misafirlerine genellikle anlayışlı davranmaya çalışır. BURSA KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ SATIŞ SORUMLUSU: CEM OKYAR Cep tel: Çiftliktel:
  • #3945593
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.