BOY BOY SAFKAN KRAL HİNT HOROZU YAVRULARI

BOY BOY SAFKAN KRAL HİNT HOROZU YAVRULARI

Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
35₺
  • 35₺
    Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
BOY BOY SAFKAN KRAL HİNT HOROZU YAVRULARI
 
BOY BOY SAFKAN KRAL HİNT HOROZU YAVRULARI BOY BOY SAFKAN KRAL HİNT HOROZU YAVRULARI BOY BOY SAFKAN KRAL HİNT HOROZU YAVRULARI BOY BOY SAFKAN KRAL HİNT HOROZU YAVRULARI BOY BOY SAFKAN KRAL HİNT HOROZU YAVRULARI BOY BOY SAFKAN KRAL HİNT HOROZU YAVRULARI
-Yavrular özenle, ciddiyetle yetiştirilmiştir. - Anne-Baba Tavuk ve Horoz arasında kesinlikle akrabalık yoktur. Bilen bilir, horozun kalitesi için bu çok önemlidir . -Yavrular üç boydur 1. grup 4, 5 aylık olup yakında ötmeye başlarlar , 2. grup 3 aylıktır , 3 grup 1, 5 aylıklardır yavruların hepsi kendini kurtarmış ölüm riski olmayan büyüklüktedirler, ilandaki fiyat 2. grup yavrular içindir. -IRK GARANTİLİDİR. Saf kan hint yavrularıdır. -Fiyat gayet cüzzidir ayrıca 2 adetin üzeri alımlarda küçük pazarlık payı vardır. -Tavuklar ve horoz bu işin erbabı ustalardan edinmedir, ıskartadan toplama hayvanlar olmayıp titizlikle seçilmiş, ırkının orjinal özelliklerini taşıyan hayvanlardır, fotoğrafları ilanda mevcuttur gelip kendinizde görebilirsiniz. -Sınırlı sayıdadır Kırklareli/Lüleburgazda yerinde görüp alabilirsiniz, Otobüs olan illere gönderilebilir. Babama ait (İsmail bey)numaralı telden ulaşınız.
  • #2726946
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.