BODRUM TURGUTREİS AVTA TATİL KÖYÜ SATILIK

BODRUM TURGUTREİS AVTA TATİL KÖYÜ SATILIK

Ege » Muğla » Bodrum
6.500₺
  • 6.500₺
    Ege » Muğla » Bodrum
BODRUM TURGUTREİS AVTA TATİL KÖYÜ SATILIK
 
BODRUM TURGUTREİS AVTA TATİL KÖYÜ SATILIK BODRUM TURGUTREİS AVTA TATİL KÖYÜ SATILIK BODRUM TURGUTREİS AVTA TATİL KÖYÜ SATILIK BODRUM TURGUTREİS AVTA TATİL KÖYÜ SATILIK BODRUM TURGUTREİS AVTA TATİL KÖYÜ SATILIK BODRUM TURGUTREİS AVTA TATİL KÖYÜ SATILIK
BODRUM TURGTUTREİS KADIKALESİ (PALMİYE MAHALLESİ) AVTA TATİL KÖYÜ 16/31 AĞUSTOS VE 16/31 MART TARİHLERİ ARASI DEVREMÜLKÜMÜZ TAPUSU İLE SATILACAKTIR. 2015 YILI DAHİL OLMAK ÜZERE KATKI PAYI VE EMLAK VERGİSİ BORCU ÖDENMİŞTİR. 1+1 DAİREMİZ ALT KATTADIR.BAHÇE MANZARALI DOĞA İÇİNDEDİR. YATAK ODASINDA ÇİFT KİŞİLİK YATAK, AMERİKAN MUTFAKLI ODADA 2 KANEPE MEVCUT. 4 KİŞİ RAHATÇA KONAKLAYABİLİRSİNİZ.6.500 TL YE TAPUSU İLE BERABER SATILIKTIR. ÇEŞİTLİ KURSLAR, TENİS KORTU, RESTAURANT, 2ADET AÇIK HAVUZ, CANLI MÜZİK, KOKTEYL, AÇIK HAVA SİNEMASI, TURNUVALAR VE ANİMASYON AKTİVİTELERİ MEVCUTTUR.
  • #4102552
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.