BİLECİK/BOZÜYÜK'te sahibinden satılık 3+1 Daire

BİLECİK/BOZÜYÜK'te sahibinden satılık 3+1 Daire

Marmara » Bilecik » Bozüyük
60.000₺
  • 60.000₺
    Marmara » Bilecik » Bozüyük
BİLECİK/BOZÜYÜK'te sahibinden satılık 3+1 Daire
 
BİLECİK/BOZÜYÜK'te sahibinden satılık 3+1 Daire BİLECİK/BOZÜYÜK'te sahibinden satılık 3+1 Daire BİLECİK/BOZÜYÜK'te sahibinden satılık 3+1 Daire BİLECİK/BOZÜYÜK'te sahibinden satılık 3+1 Daire BİLECİK/BOZÜYÜK'te sahibinden satılık 3+1 Daire BİLECİK/BOZÜYÜK'te sahibinden satılık 3+1 Daire
Dairemiz Yeşilkent toplu konutlarında Full yapılı 3+1 100 m2 'B' tipi Metin tavman cad. no=4 Çiğdem ap. 4 katlı binanın 3. katıdır. Çift balkonlu Doğu-batı-kuzey yönünde üç cepheli. duvarlar saten , karton piyer, tuvalet banyo mutfak tavana kadar fayans. mutfak balkonu komple PVC ile kapalı büyük balkonun yanları PVC kapalı. formantolu, mutfak dolapları, tezgah, yatak odasında yüklük+gardolaplı, banyo dusakabin+dolaplı ayna+lavabo seramikler Vitra-Armatür Artema, tabanlar duvardan duvara leke tutmaz halı. Pis ve temiz su tesisatı tamamen değişti.Şehir değişikliği nedeniyle satıyorum.Eskişehir merkeze yakın müstakil veya daire ile takas olabilir.Hiç masrafsız kaçırılmayacak fırsat... Evi görmeden karar vermeyin.Toz kömür kazanlı(yakıtı ekonomik)bu kış 32 ton tunçbilek toz kömürle kışı çıkarttık.8 darire. tonu 160 TL. gece gündüz aynı ayarda otomatik yanıyor. Diğerleri gibi gece uyutmaya geçilmiyor. Bahce ve apartman girişi bakımlı. Fiyat sondur takasta fiyat değişir.
  • #2091077
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.